Prima, volgende keer weer.
Kok Watersport is een topwinkel. Goed assortiment, goede prijzen, goede service en communicatie.
Opvolging van mijn bestelling is perfect, de leveringstijd fantastisch, goede ervaring. Clement Keteleer
Van mijn kinderen een cadeau bon van 50,00 euro gekregen van KOK watersport om wat te kopen. De bon in mijn auto gelegd maar helaas werd mijn auto gestolen. Navraag gedaan bij KOK of de bon door iemand ingeleverd was of als er iemand er mee zou komen dan mij even op de hoogte te brengen om op de camera de dader te herkennen. (zo vaak geven ze geen cadeau bon uit in een maand) KOK gaf geen kick om mij te helpen dus ik kom er nooit meer, ik heb er veel geld gebracht maar nu echt niets meer wat een slechte behandeling.
Goed en snelle service
In de winkel word je snel en vakkundig geholpen. De online services zijn erg goed. Heb je een probleem, bellen en je wordt direct geholpen.
Besteld betaald geleverd kan niet beter. M.V.G. Johnn
Helaas is het verkeerde artikel gestuurd. Echter na retourneren direct geld terug gestort.
Ik kon iets niet vinden op de site dus toen maar even gebeld. Binnen de kortste keren had de medewerker het desbetreffende artikel nummer gevonden. Gelijk besteld met nog wat andere winter artikelen en lekker de volgende dag in huis.
Product (90 graden knie 38mm) prima, maar verzending duurde 4 werkdagen. Dat is tegenwoordig, waar menig bedrijf een 'next-day-delivery' aanbiedt, simpelweg onvoldoende.
Beste Richard, Artikelen die op voorraad zijn en voor 16 uur besteld worden, worden dezelfde dag nog aangeboden aan Postnl. Dit geldt uiteraard alleen op de dagen dat wij geopend zijn. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Daarom is uw bestelling van zondag, op dinsdag verzonden. -Klantenservice-
Prima website, prima delivery
de onderdelen die ik besteld had zijn goed verpakt en op tijd geleverd
Snelle levering goed verpakt
Online zeer goed overzicht.
Goede Service
Perfect en snel.
Helemaal goed.
Prima webshop en winkel. Wordt snel geleverd
Kok is een prima winkel de geleverde spullen zijn van een goede kwaliteit, snelle levering en goed verpakt. Webshop is duidelijk en uitgebreidt.
Goede ervaringen met Kok watersport, ook als ik een enkele keer iets verkeerd heb besteld. Retour zenden gaat prima en geld wordt snel terug gestort.
Ok
Al het materiaal wat ik nodig had was op stock en werd snel geleverd.
Niks te klagen, snel en correct
Ontvangen wat besteld was op de afgesproken tijd tegen een concurrerende prijs.