Goed verpakt, snel geleverd.

Prima, volgende keer weer.

Topwinkel zoals altijd

Kok Watersport is een topwinkel. Goed assortiment, goede prijzen, goede service en communicatie.

Correcte afhandeling

Opvolging van mijn bestelling is perfect, de leveringstijd fantastisch, goede ervaring. Clement Keteleer

Kado bon

Van mijn kinderen een cadeau bon van 50,00 euro gekregen van KOK watersport om wat te kopen. De bon in mijn auto gelegd maar helaas werd mijn auto gestolen. Navraag gedaan bij KOK of de bon door iemand ingeleverd was of als er iemand er mee zou komen dan mij even op de hoogte te brengen om op de camera de dader te herkennen. (zo vaak geven ze geen cadeau bon uit in een maand) KOK gaf geen kick om mij te helpen dus ik kom er nooit meer, ik heb er veel geld gebracht maar nu echt niets meer wat een slechte behandeling.

Gewoon goed en snel

Goed en snelle service

Vakkundig en snelle levering

In de winkel word je snel en vakkundig geholpen. De online services zijn erg goed. Heb je een probleem, bellen en je wordt direct geholpen.

Netjes besteld en afgeleverd goede service.

Besteld betaald geleverd kan niet beter. M.V.G. Johnn

Helaas is het verkeerde artikel gestuurd. Echter na retourneren direct geld terug gestort.

Top tent.

Ik kon iets niet vinden op de site dus toen maar even gebeld. Binnen de kortste keren had de medewerker het desbetreffende artikel nummer gevonden. Gelijk besteld met nog wat andere winter artikelen en lekker de volgende dag in huis.

Prima product, trage verzending

Product (90 graden knie 38mm) prima, maar verzending duurde 4 werkdagen. Dat is tegenwoordig, waar menig bedrijf een 'next-day-delivery' aanbiedt, simpelweg onvoldoende.

alles werkt, pakket netjes afgeleverd

Prima website, prima delivery

zoals gebruikelijk prima

de onderdelen die ik besteld had zijn goed verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering goed verpakt

Zeer snel geleverd en goed geïnformeerd over de volgen van bestelling

Online zeer goed overzicht.

Goede Service

Perfect en snel.

Snel en compleet

Helemaal goed.

Prima webshop/ winkel

Prima webshop en winkel. Wordt snel geleverd

prima zaak snelle levering en goede kwaliteit.

Kok is een prima winkel de geleverde spullen zijn van een goede kwaliteit, snelle levering en goed verpakt. Webshop is duidelijk en uitgebreidt.

Top kwaliteit en levering altijd als beloofd

Goede ervaringen met Kok watersport, ook als ik een enkele keer iets verkeerd heb besteld. Retour zenden gaat prima en geld wordt snel terug gestort.

Ok prima

Ok

Groot aanbod van watersportartikelen goede prijs

Al het materiaal wat ik nodig had was op stock en werd snel geleverd.

Prima !

Niks te klagen, snel en correct

Ontvangen wat besteld was op de afgesproken tijd tegen een concurrerende prijs.