Bestelling snel geleverd en juiste inhoud,prijs is democratisch.
Mooi omschreven artikels goede service en snelle levering. Alle informatie aanwezig voor terugsturen indien het product alsnog niet moest voldoen.
Had online bestelling geplaatst waarbij bleek dat er iets niet voorradig was bij leverancier voor een langere periode, kok watersport nam keurig contact op met mij en heeft het super geregeld.
Jullie zijn mijn favorite watersportartikelenleverancier, snelle levering,goede artikelinformatie op de site,als je belt wordt je keurig te woord gestaan , Kok het kan niet beter...succes !!
Talamex laarzen gekocht, super product. Bij KOK tegen een goede prijs, en snel geleverd. Etiket en gegevens voor evt terugsturen waren bijgeleverd (goede service, in dit geval niet nodig)
Uitstekende en tijdige levering.
Snelle levering.
Nooit teleurgesteld geweest. Bestellingen komen snel aan. Dienst na verkoop is ook top. Prijs+ verzending zijn zeer goed. Aanrader!
Telefonisch contact gehad ivm aankoop planar 44d 12v Vragen professioneel beantwoord daarna bestelling geplaatst
Duidelijke site
Netjes alles thuis geleverd in 2 dagen. Top!
Zoals altijd weer Snel en prima geleverd
Mooi kwaliteit materiaal. Snel geleverd en makkelijk te bestellen.
Eenvoudig op te zoeken en te bestellen, gemakkelijke en veilige betaling, gratis (boven €50,00) en snel geleverd, ook in België. Indien nodig kan er gemakkelijk en zonder discussie geretourneerd worden.
Ik krijg nog een na levering maar dat zal ook wel spoedig zijn.
Beste heer Geersing, Bedankt voor uw review. De verwachte levertijd van uw nalevering zal ik opvragen bij onze leverancier. Daarna stel ik u daar uiteraard van op de hoogte. Karin- Klantenservice-
Altijd goed geregeld.
Snel geleverd en volgens afspraak
Prettig eenvoudig winkelen
RM96 toiletbril nodig. Snel gevonden op website. Besteld en snel geleverd.
nette verpakking, de volgende dag in huis, en zeer vlotte nalevering binnen 2 dagen
In drie dagen artikel geruild , dit is inclusief verzendingen
Makkelijk te bestellen, zelfde dag nog verzonden en steeds op de hoogte gehouden van de status. Prima
Goede webshop. Snelle levering.
Goede service en snelle levering