Voortreffelijk

Keurig verpakt met duidelijke retour stickers en formulieren. Was gelukkig niet nodig.. Professioneel

Mooie site, terecht gekomen via google

Top opvolging en bij problemen direct contact. zo hoort het ,

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Fijne winkel, uitgebreid assortiment

Ik zocht naar een winkel waar ze navigatieverlichting van Nafisafe verkopen en kwam toen bij Kok uit. De website werkt goed en de levering is vlot.

Snelle service en duidelijke webshop

Snel gevonden wat ik zocht. Levering conform planning

Snelle levering.

Goede web winkel, snelle levering.

Betaalbaar en zeer snelle levering

Doen

Betrouwbaar met ruimte

Naast het uitgebreide aanbod, verloopt de afronding van een bestelling snel. Direct volgt er een bevestiging van de bestelling. Daarna volgt er een bericht wanneer de bestelling verstuurd is en ontvang je een bericht van PostNL over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Al met al duidelijke communicatie. Bij je bestelling zit ook een retourformulier inclusief een retourstikker voor het geval je iets van je bestelling wilt terug sturen (via de gratis Antwoordnummer). Al met al een prima service van KOK

Snelle verzending, object zoals beschreven.

snelle verzending, goede prijs en alles zoals beschreven

Afhandeling niet voorradige bestelling prima geregeld.

Helaas was mijn bestelling niet direct leverbaar en wilde ik hier niet op wachten (1 maand) In overleg is het geld direct terug gestort. Prima en correct.

Duidelijke site, bestelling snel geleverd. En als het te groot of te klein is makkelijk retourneren.

Tot op heden een correcte afhandeling, en het juiste artikel wat ik voor ogen had. Zeer tevreden.

Besteld en de volgende dag geleverd

Goed ,snelle levering.

Goede en snelle levering, goede kwaliteit bestelt artikel.

Altijd snelle levering. Prijzen altijd scherp. Producten altijd goed. Topbedrijf!

vlotte levering.

Ook om eventueel terug te sturen is netjes verzorgd

Verkeerd artikel werd geleverd

Voorheen altijd goede ervaringen gehad met KOK. KOK labeling op verpakking is verkeerd. Pakje zit in retour. Ik ben vooral ontgoocheld dat een 'ruil' niet mogelijk was. Ik diende opnieuw te bestellen en te betalen. Mijn centen voor de retour zouden volgen. Ik kan mij hier niet in vinden omdat de fout bij KOK lag en ik mijn inziens niet op de blaren hoef zitten. Communicatie van KOK na mijn negatieve beoordeling was wel heel goed. Vandaar deze aanpassing.

Groot aanbod, snelle levering

Prima ervaring met KOK. Grote voorraad, snel en volgens afspraak geleverd, correcte prijzen. Prima!

Geweldige hulp, advies en flexibiliteit

Varend op de randmeren ging mijn marifoon kapot. Zoekend naar de oorzaak kon ik maar niets vinden. Spanning ok, zekering ok. Besluit ik ten einde raad een nieuwe te bestellen. Heb ik de bestelling afgerond en betaald. Ga ik in de loop van de avond nog eens verder zoeken, blijkt er een los contact achter de zekering te zitten. Één telefoontje was genoeg om de situatie uit te leggen en de bestelling te annuleren. Zeer klantvriendelijk

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Weer prima geleverd zoals gewoonlijk .

Tot hiertoe steeds alles correct verlopen ,meer kan je niet vragen ,,,,

Prima set Davits

Doet wat het moet doen. De maten kloppen.