Ben Patrick heel dankbaar voor zijn inzet om mij wegwijs te maken in het bedradingssysteem van Ray Marine
Bij Kok watersport slaag ik altijd. Bij vragen weten ze altijd tot een oplossing te komen. Dus kortom : TOP
Telefonisch contact gezocht omdat ik afmetingen van een Lagun tafel wilde weten. Ik geloof dat ik de eerste was die dat wilde weten omdat er nogal ongelovig gereageerd werd. Ik werd netjes teruggebeld. Het product kreeg ik zeer snel. Ben er zeer tevreden mee.
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling
Snel, helaas paste onderdeel niet.
binnen é' uur geleverd; geen extra kosten voor bezorging in België
snelle en correcte afhandeling.
Een order geplaatst? En amper 12 uur nadien geleverd. Top.
Een zeer compleet assortiment, en een super service. Mijn favoriete boot webshop!
Zeer goed.
Gewoon goed
Snelle levering. Goed verpakt (niet onnodig grote verpakking)
Binnen de gestelde tijd geleverd,artikel voldoet volledig aan de verwachtingen
Op de site staat het door mij bestelde onderdeel (verticale poot Lagun draaitafel) omcirkeld, waarmee wordt aangegeven wat er onder de bestelling valt. Na levering bleek echter de bovenste hendel, die wel in het omcirkelde gedeelte valt, niet geleverd te zijn.
Beste heer van Gameren, Sorry voor het ongemak. Ik zie dat de afbeelding een combinatie is van de horizontale- en de verticale arm. De hendel die u bedoelt hoort bij de horizontale arm. Ik zorg ervoor dat de afbeelding aangepast wordt. -Karin- Klantenservice
Prima. Goed assortiment tegen redelijke prijzen. Duidelijk aangegeven wanneer bestelling thuis mag worden verwacht én waargemaakt!
snelle service en goede website, snelle levering, super!
Deze keer moeten afbestellen vanwege te late levering. Dat werd snel en zonder enige moeite opgelost. Top.
Duidelijke website en een groot assortiment.
prima product en snelle levering
zeer goed
Moet het onderdeel nog plaatsen, maar ben tevreden over de bestelling en afhandelin
Snelle verzending , bestelde onderdelen zoals beschreven
Goede omschrijving van het product. Supersnelle verzending.