was op voorraad, snelle levering en goede prijs, wat wil je nog meer
Ging lekker hoor, en snel geleverd.
Veel bedrijven verschuilen zich qua levering achter Corona. Kok watersport daarentegen komt zijn afspraken na.gewoon de volgende dag in huis.
Personeel in winkel is niet altijd even vriendelijk en behulpzaam zoals je zou verwachten, heerst een aparte sfeer in de winkel. Webwinkel prima maar je krijgt geen info als iets niet op voorraad is en dus langer duurt. Vervolgens ontvang je per mail wel de factuur zonder info wanneer het product geleverd wordt.
Correcte en snelle levering, duidelijke communicatie.
Snel verzonden, volgende dag al in huis.
Vriendelijke klantenservice en snelle levering
een zeer leuke ervaring met de aankoop
Snelle levering. Was even misgegaan met een beveiligingsclip die er nog op zat, maar keurig en snel opgelost. Kostenloos heen en weer gestuurd. Top
Wat wil je nog meer dan een goede prijs en een stipte levering?
Als ik iets nodig heb voor de zeilboot is dit de eerste plaats waar ik ga kijken. Ik bestel hier al jaren, er is zeer veel op stock, de levering verloopt vrijwel altijd correct. En als er al eens iets moet rechtgezet worden dan wordt dit met bekwame spoed in orde gebracht.
Zoals ik gewend ben van Kok. Duidelijk wat in huis is en prima afhandeling.
Mooi aanbod aan watersport producten voor goede prijs. Was de volgende dag al geleverd.
Meestal vandaag besteld en morgen in huis en bovendien tegen een heel net verzendtarief
Kleine bestelling geplaatst. Werd na een paar dagen gebeld of ik wilde wachten op een vertraagde uitlevering. Zeer netjes. Ook in de winkel zelf altijd goed geholpen. Naar mijn mening topzaak.
Pet gekocht, levering was snel. Mooie duidelijke website
Snelle levering ik had een artikel verkeerd besteld en kon het kosteloos weer retourneren. Het bedrag werd danWeet op mijn rekening gestort. Dat is service
Fijne site en goede service
Zie boven, kan er niet meer aan toe voegen.
Snel geregeld. Spullen voor eventuele retourzending netjes bijgesloten. Prima in orde.
Zaterdag besteld en maanda al in huis! Goede communicatie Top website waar van alles op te vinden js. Gratis verzenden
Regelmatige klant, snelle vlotte en acurate afwerking van de orders. Zeker aan te raden.
Het is een plezier om te bestellen bij kok watersport, altijd snel geleverd , goed verpakt en aan de juiste prijs.
Zie boven.
Fijn dat ze doen wat ze schrijven. Heb al jaren goede ervaringen met Kok watersport. Ga zo door.