Zeer goed.

Mijn bestellingen bij Kok watersport heb ik als goed ervaren. Alles wat ik had besteld was vakkundig ingepakt en de levering via post.nl was ook prima geregeld.

Uitstekende service

Snel, goedkoop, prima kwaliteit

Duidelijke informatie, makkelijk bestellen en twee dagen later al bezorgd. Complimenten!

perfect!

besteld, betaald, volgende dag geleverd :D:D

Top geregeld

Perfect product, mooi op tijd!

Snelle levering prima kwaliteit goederen.

Je wordt telefonisch goed en correct geholpen. Gebruikvriendelijke website. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Snelle levering. Bestelling voorzien van retourformulier indien nodig.

Snelle levering!

Miste een cruciaal onderdeel om te varen, deze om 20:00 in de avond besteld. De dag erna stond PostNL netjes voor je deur! Keurig zoals beloofd bedankt! (Gaskabel C2 boot)

snel gelverd

Jammer van PostNL dat zij de bestelling in de papierkliko hebben achtergelaten welke ik bij thuiskomst net kon redden van ophalers. Buren 2 huizen terug waren gewoon thuis.

Goed bedrijf

Zeer snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Snel en deskundig

Snelle levering en eenvoudig te retourneren.

Bestelling snel ontvangen. De rest moet nog blijken

Vlotte levering.

Mijn ervaring met Kok Watersport leveringen zijn goed te noemen. Tot nu toe geen negatieve ervaringen.

Super snelle levering zeer verzorgt

Volgens site onderdeel niet op voorraad maar wel de volgende dag geleverd.. super

Snel maar slechte verpakking

Snelle levering Maar een blik teak olie verzenden in een veeel te klein doosje zodat het blik er uit steekt en met plakband de boel bij elkaar moet worden gehouden, dat is verkeerde zuinigheid. Naschrift: firma heeft direct contact met me opgenomen en het uitstekend opgelost. Dat geeft vertrouwen.

Super info ivm levering en erg scherp geprijsd

Snel en scherp geleverd

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snel en correct

Had product snel nodig en dat is ook waargemaakt

nog niet duidelijk

Ik zit nog steeds te wachten op mijn bestelde onderdeel voor mijn Jabsco toilet. Het zal verstuurd zijn maar vandaag ook nog niets binnen. Is er misschien iets verkeerd gegaan ?

Goed.

prima prijs / kwaliteit

Via webshop aanbieding biminiparasol besteld. Makkelijk bestellen, enig minpuntje dat je een account moet aanmaken (wel heel eenvoudig), levering stipt op tijd. Produkt zoals bedoeld, top!

Netjes geregeld

Snel geleverd en netjes verzorgd met een retourformulier en label

Perfect materiaal en snelle service !

Perfect ! Precies zoals verwacht en snelle levering ! Dank U.