Afwachten

Ik zit nu bijna een week te wachten op mijn bestelling

Snel

Snel geleverd in deugdelijke verpakking!

Beste watersportzaak die er is

Karin is de allerbeste en aardigste die daar werkt. ( de rest ook hoor)

Waarom niet alles in één levering?

Omdat ik toch gratis verzending had besloot ik om een paar extra kleine onderdelen mee te nemen in de bestelling. Nu zijn we een paar dagen verder, en ik heb alle kleine extra's heel snel en in twee zendingen ontvangen, terwijl mijn originele bestelling nog steeds in nabestelling staat. Bij Amazon kan je aangeven of je alles in één keer wilt ontvangen of alles zo snel mogelijk. Ik had in dit geval gewoon gewacht tot alles beschikbaar was. Dan zouden de bestelkosten voor Kok lager zijn en dan zouden ze alles nog goedkoper kunnen maken...

Snelle levering en goede website

Goede website en snelle levering

Snel en betrouwbaar

Goed, maar kan beter

Bij u 1 x bout+moer LK M8 x 60 mm RVS A4 besteld. Fijn dat u dat in uw progamma hebt en precies de hoeveelheid die ik nodig had. Een zeer klein product en ik ging er van uit dat het in een brievenbus pakketje zou passen. De verzend kosten van Euro 3.50 wekten bij mij dan ook die veronderstelling. Laten afleveren bij mijn zoon in Amsterdam aangezien ik niet in NL woon. Postnl heeft geprobeerd af te leveren wat niet is gelukt. Het moet nu afgehaald worden op een service punt. Lastig en onnodig. Ik weet natuurlijk niet of het product in een grotere verpakking zat of dat Postnl er een beetje naast heeft gezeten. Met vriendelijke groeten, Jan

Snelle goede levering en product

Goed en correct

Tot nu toe nog steeds okee. Ik wordt er prima geholpen.

Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je om rustig advies te geven. Gevolg is dat je wel geduld moet hebben, voordat je aan de beurt bent, maar dat heb ik er voor over. Het is voor mij niet naast de deur, maar ik heb het er nog steeds voor over om daar mijn spullen aan te schaffen.

snel verzonden en goed ingepakt!

Prettig en geen gedoe.

Zwemtrap

Zwemtrap besteld. Snel geleverd.

Super snel geleverd.

Zaterdag bestelling geplaatst, Maandagochtend geleverd. Ik werd zéér goed op de hoogte gehouden van alle stappen.

pRIMA PRODUCT

Prima product

Snelle bezorging

Bestelling werd supersnel geleverd

Heldere webshop, makkelijk te vinden, donderdags besteld, vrijdag geleverd.

zeer snel en correct

levering bijzonder snel. Duidelijke webshop, correcte prijs..

zeer goed

Per telefoon goede uitleg en advies gekregen. Ook staat er uitleg op de site die duidelijk is. Na doormailen van gegevens, deze ook in de marifoon verwerkt en nog dezelfde dag verstuurd (had voor mij best een dag later gekund)

Heel prettig en snel

eerst gebeld had het gevoel dat er de tijd werd genomen voor het product dat ik zocht erg vriendelijk en bestellen via internet makkelijk en snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de bestelling ga dit zeker vaker doen.

top bedrijf

alles wat ik nodig heb voor mijn Boot

snelle service

Ook bij vragen accuraat antwoord.

Gewoon snel en accuraat

Goede kwaliteit, snel geleverd. Ook nalevering was snel.

Goed te vinden op ingevuld product.

Bestelling ging heel gemakkelijk en levering supersnel

Klantvriendelijk en behulpzaam

Had vraag over levering. Werd direct correct te woord gestaan en duidelijk beantwoord.

Perfect!

De ene dag besteld, de andere dag binnen, alle documenten voor retourzending. Gelukkig niet nodig.