Ik heb landvasten besteld. De prijs was goed en er werd snel geleverd.
Alles is prima, op tijd en tegen een lage prijs geleverd.
Snelle levering . Netjes ingepakt . Primer was niet voorradig maar komt met nazending. Fijne winkel
Kreeg snel iemand aan de lijn en werd goed en vriendelijk geholpen. De bestelling is ook goed en snel geleverd volgens afspraak
Op tijd, volgens afspraak
Prettig dat levering in België gratis kan vanaf een zeker aankoopbedrag. Goede tracking/opvolging van het order mogelijk.
Anker besteld dag nadien was het al geleverd ! Super service zoals altijd.
Boeken netjes verpakt en op tijd verstuurd.
Prima geholpen toen ik op de website even niet vond wat ik zocht.
Je wordt vakkundig geholpen, en geven goed advies over hun producten.
Zeer snelle en correcte levering
Vlotte levering en retour. Ruim assortiment. Prijzen zitten vrij goed.
De bestelling kwam snel, was volgens afspraak en prima verpakt.
Het ging perfect, bestellen en afrekenen via de site met iDEAL. Had het de volgende werkdag in huis. Top.
Je word netjes te woord gestaan goede uitleg aankomt gewoon een nette zaak met goed personeel
product was zoals ik het verwachte. Net mapje met bescheiden van de levering erbij.
Uitgebreid assortiment
Goede prijs en ook nog snelle correcte levering
Het was wat moeilijk het juiste product in de web-site te vinden, maar eenmaal gevoinden liep alles op rolletjes
Goed,er is goed geluisterd en prima geholpen
Goede producten
gevonden wat ik zocht, netjes thuisbezorgd.
Artikelen waren snel geleverd Echter er waren 2 van de 3 artikelen zeer zichtbaar beschadigd. Dit moet men gezien hebben toen artikrlen verpakt werden. Na telefonisch contact bleken het de 2 laatste op voorraad te zijn geweest. Jammer dat men dan er toch voor kiest om te versturen Retour sturen en verder afhandelen ging wel weer netjes en zeer snel
Snelle service, 1 werkdag later al geleverd! Top
Snelle levering, de volgende dag binnen. Ik had een verkeerd type Laadregelaar besteld. Goed advies gekregen . Laadregelaar op eenvoudige manier retour kunnen zenden.