Reparatie fix is geweldig spul! Kleding bijna niet te zien dat het gerepareerd is. Erg tevreden over het product. Snelle en nette levering!

Prima service en prettig geholpen

Nadat mijn bestelling niet meer voorradig bleek te zijn, werd ik persoonlijk gebeld en werd er alle moeite genomen een vervangend product voor mij te zoeken. Het geld dat ik hierdoor tegoed had, kreeg ik per omgaande retour. Ook fijn dat de Hobbygigant een mooie grote zaak in Apeldoorn heeft, waar je eindeloos kunt rondstruinen. Ook hier is men zeer bekwaam en vriendelijk. Voor mij is deze onderneming vijf sterren waard!

Alles goed

Ik heb een houten bijtring van een uiltje besteld. Was netjes verpakt in een envelop en had hem binnen 2 dagen in huis.

Goede en snelle levering

Mijn moeder van 83is helemaal blij met haar spulletjes We hadden het online besteld en volgende dag al in huis, Top dus

Uitstekende snelle en correcte levering

Al 2x bestelling geplaatst en in beide gevallen 1 of 2 dagen later al in huis. Keurig afgeleverd. Perfect tevreden

Onbekend

Spullen nog niet gekregen.

Perfect alles snel bezorgd.

Snel en goed bezorgd

Snelle levering goede kwaliteit voor een leuke prijs

Zie boven. En hebben leuke aanbiedingen

Snel geleverd en prima kwaliteit katoen!

Super goed

Goed!

Goed!

Is snel geleverd ben er blij mee

Supersnelle levering

Verbazingwekkend bedrijf is die Hobbygigant, ondanks covid-19 kreeg ik de bestelling de dag er na. Super!!!

Zij zijn nog echte experts

Heel vriendelijk geholpen door Esther die echt alles weet van sokken breien. Kreeg ook goed advies voor de nieuwe garens. Ben erg tevreden.

Goede service met snelle levering Fijne webshop

prima webshop

Helaas 1 artikel niet voorradig. Hierover geïnformeerd door medewerkster en een ander artikel ontvangen. Misschien beter om dit tijdig in webshop aan te geven.

uitstekend

had opstrijkpad's besteld. uitstekend product. makkelijk te verwerken zit goed vast

Klantvriendelijk

Goede service Denken mee Snel in huis Vriendelijk geholpen Zeker een aanrader

Prima voor elkaar, vlotte levering.

Fijne winkel, zeer aardige en hulpvaardige medewerkers! Met veel kennis, dus kunnen echt goed adviseren! De online bestelling werd vlot geleverd en alles keurig verpakt. Een absolute aanrader voor het handwerken!

Na twee maanden nog steeds niks geleverd

Het product dat ik heb besteld is na twee maanden nog steeds niet geleverd. Hobbygigant heeft niet uit zichzelf laten weten dat de bestelling vertraagd is. Ik wachtte op het verzendbericht maar kreeg in plaats daarvan de uitnodiging tot deze review. Daarop ben ik gaan mailen. Iedere keer moet ik het initiatief nemen om te vragen hoe het ermee staat. Iedere keer antwoorden ze dat ze het gaan navragen bij de leverancier. Nooit geven ze uit zichzelf een update. Mijn bestelling is een cadeau dat nu te laat is. Om de teleurstelling bij de jarige te verzachten heb ik uiteindelijk gevraagd of Hobbygigant de bijbestelde spulletjes (dit geen leveringsprobleem hebben) alvast kunnen verzenden. Hierop heb ik een week later nog geen antwoord gekregen.

Na een keuze te hebben gemaakt uit het uitgebreide assortiment kwam de levering onverwacht snel! Mijn complimenten.

Hele goede service

Was gauw in huis