Héél fijn.

Zo blij met jullie. Na drie miskramen verwacht mijn schoondochter met mijn jongste zoon hun eerste baby! Als Nana kan ik heerlijk bezig zijn met mijn brei werkjes, alles snel en compleet verzorgd door HobbyGigant!!!!!!

Uiteindelijk goed

Helaas geen bericht vekregen dat product niet op voorraad was. Excuses gekregen en daarna ging alles goed. Ellen

Top Service

Snelfix Reparatiedoek , Prima product

Onze ervaring met de hobbygigant is zeer positief. De bestelling werd geleverd zoals beloofd. Het product zelf is een prima product.

I.v.m. mijn allergie voor schapenwol een heel goed advies gekregen om een alternatief garen te gebruiken.

Groot assortiment met goede prijs-kwaliteit. Snelle levering!

Excellent!

Dispatch and delivery were very quick (within one week for a delivery to another country). The goods were well packaged and as described. And the yarn is gorgeous. Thanks!

Kwaliteit en met zorg

Het borduurwerk dat ik besteld had was er niet meer, maar daar ben ik snel over ingelicht. En het is vervolgens besteld. Ik had het toen alsnog vrij snel.

Geweldige service

Geweldige service snel in huis

Geen klachten

Goede verzorgde snelle levering

Ik ben al jaren tevreden klant van u. Als breiende opa kom ik soms met de motor de wol halen en ook regelmatig via internet. U levert altijd snel en als u bepaalde produkten niet meer hebt stelt u een alternatief voor. De producten zijn altijd van goede kwaliteit

Goed en snel gestuurd

Geweldig advies en prima service. Afspraak is hier een afspraak.

Goed en uitgebreid advies gekregen. Over het verloop van de zending van de door mij gekochte spullen ben ik tussentijds keurig geadviseerd. Heel prettig. En de bestelling ook nog eens eerder ontvangen dan verwacht. Dikke pluim.

Snelle levering goed product

goed product, snel geleverd !

Gisteren besteld en vandaag in huis!

Bestellen en betaling verlopen soepel en de bestelling heb je heel snel binnen!

Snelle levering met berichtgeving

Heel goed.

goed en snel

netjes geleverd ook ook snel. helaas niet alles genoeg op voorraad maar dat kan gebeuren

Prima.

Niets op aan te merken. Maar ken het bedrijf ook al 40 jaar. 35 jaar in Apeldoorn gewoond.

Bestelling lag de volgende dag al klaar in de winkel, prima service

goede ervaring.

Snelle en goede levering

Ruime keuze, snelle levering!

Eindelijk raffia gevonden van natuurlijk materiaal! Bedankt voor het gratis patroon van de hoed!

Snelle acurate levering

Ik heb meerdere keren besteld bij Hobbygigant en telkens werd de bestelling de volgende dag geleverd. De kwaliteit van de wol die ik heb besteld is prima. Het grote aantal kleuren biedt vele mogelijkheden. Op de site is het gemakkelijk meerdere materialen en kleuren goed te bekijken. Als mijn eigen voorraad wol is op gebreid zal ik zeker weer bij Hobbygigant bestellen.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle. evering ,mooie wol om mijn vloerkleed te.knopen. Bedankt.

Super snel geleverd

Alle spullen zijn prima in orde. Erg snel geleverd.