Mijn bestelling was niet voorradig. Ik werd gebeld met deze mededeling. Er werd goed met mij meegedacht, zodat ik met enkele aanpassingen in mijn bestelling de producten snel in huis had

Snel geleverd met goed overleg!

Toen iets toch niet op voorraad bleek te zijn ben ik gebeld en is er meegedacht naar een goede oplossing!

Alles altijd snel geleverd. Als iets niet op voorraad is wordt dit direct gemeld. De verschillende manieren om te betalen zijn prettig.

Prima service nav mijn bestelling

Mijn bestelling was niet direct leverbaar. Dit itt wat op de website stond, maar hier kreeg ik heel snel bericht over. Als nog viel de levertijd mij mee en ben ik al aan de slag met mijn borduurpakket. Hartelijk dank

Prima bedrijf

Groot assortiment, goeie spullen, prima klantenservice.

efficiënte en vriendelijke service

het is erg gemakkelijk om te bestellen en om informatie te krijgen als iets niet helemaal duidelijk is; de benadering is totaal klantvriendelijk en service-gericht

snelle levering en hartstikke goede producten

Ik had dringend iets nodig om een broek van mn man te maken. Ik vond het bij Hobbygigant en in no time was het geleverd. Ik ben er erg tevreden mee!

Geholpen op een prettige manier

Geholpen op een prettige manier

heel goed

snelle en keurige levering, goed assortiment.

Haakpakket besteld met patroon. Alles netjes ontvangen. Patroon stond zoals gezegd bij de bevestigingsmail en garen was netjes verpakt ontvangen.

snelle levering en mooie wol.

Klant is Koning

Online haakpatroon ‘Tuinbroekje’ willen bestellen. Eerst gebeld welke haaksteken er worden gebruikt. Ik werd vriendelijk en goed geholpen. Klant is koning! Voor mij duidelijk en heb het haakpatroon besteld.

Onduidelijk wanneer levering plaatsvindt

Op de website artikel besteld wat 'op voorraad' stond. Dit bleek echter uitverkocht en moest door hen ook weer opnieuw besteld worden. Onduidelijk echter hoelang dit gaat duren. Als er op de website vermeld was dat het uitverkocht was en onduidelijk was wanneer leverbaar, had ik ervoor kunnen kiezen elders te bestellen

SNELLE LEVERING EN TELEFONISCH ERG BEHULPZAAM

SNELLE LEVERING EN ERG BEHULPZAAM

Snelle levering, product zoals omschreven.

Ik zocht een specifiek product. De prijs bij hobbygigant was goed & de verdere bestelling ging makkelijk. Levering was vlot & het product is zoals het omschreven is.

snelle levering..

Ben erg tevreden hoe de bestelling is afgehandeld.

Door dat de bestelling zo gauw binnen was, kon ik de verrassing voor mijn kleindochter geven. Voor dat ze op vakantie gingen. Dit ook door gegeven aan mijn handwerk club.

snel en proactief

Ik wat bollen garen bijbesteld omdat ik er wat tekort kwam. De bollen werden snel geleverd en ook nog bollen van hetzelfde verfbad als mijn eerder bestelling!

Super snelle Service, makkelijke website an alles snel en duidelijk te vinden. Verzending razendsnel en goed verpakt!!

Onvoldoende contact

Duurde (te) lang voordat de bestelling is afgevoerd. Blijkt dat het pakket niet op voorraad was. Geen melding van vertraging ontvangen.

top!! alles keurig geregeld! en snel!

Het was mijn eerste keer dat ik kort geleden bestelde. Alles ging keurig netjes en snel, ook keurig ingepakt. Ik ben erg tevreden.

Lang wachten op pakketje

Ik wacht al flink tijdje op mijn pakketje. Deze moet uit het buitenland komen wordt gezegd.

helaas kan ik nog niets beoordelen want mijn bestelling is er nog niet

Op 13 juni heb ik mijn bestelling geplaatst onder ordernummer 138101. Ik hoop dat de levering snel volgt!

In 1 woord geweldig

Zending is goed ontvangen,product is in orde,website is heel overzichtelijk en duidelijk.Gewoon een absolute aanrader.

heel prettig

een fantastische aandacht voor de klant met een hoop service