Goede service Snel en degelijk
mijn bestelling werd zomaar geannuleerd terwijl we het samen hadden over een ander product die geannuleerd moest worden. Ik vind het een slechte zaak
heel goed maar hele kleine gaatjes om er iets in te borduren
snelle levering en prima kwaliteit
Ik vind de webshop makkelijk in gebruik en de levering was erg snel!
Mijn ervaring was top! De dingen die ik besteld had kwamen heel snel aan. Een van de dingen die ik had besteld was niet meer op voorraad, ik werd gebeld en heb er iets anders voor in de plaats gekregen. Super klantenservice en goede producten. Ik ga hier zeker meer bestellen.
Goede producten, uitstekende service
De bestelde wol kon ik de volgende dag afhalen . Een mooie schaar als cadeau erbij . Zo ideaal ,en snel , want betaling was al online gedaan .
Had voor een babydekentje acryl garen gekozen. Vriendelijke dame legt uit dat dat niet geadviseerd wordt voor baby’s en heeft voorkomen dat ik mijn kleinkind niet het beste biedt. Dat is nog eens meedenken.
Het is goed
Smiddags besteld volgende dag in huis super snel en gemakkelijk afgehandeld en besteld!
Ik zocht raffia en kon dit hier makkelijk en snel bestellen. Het werd vlot geleverd, fijn!
Mijn ervaring had ik allang verstuurd
Goed advies en prettige communicatie.Ben zeer tevreden.
Veel keuze, een dag later geleverd als gepland. Maar dat is natuurlijk aan de drukte van tegenwoordig (C-19)
Eerst was het borduurpakket niet aanwezig. Hobbygigant heeft het gelijk besteld en met een week had ik het gelukkig in huis. Ik ben er gelijk aan begonnen.
Tevreden, 1 misser met een bestelling die niet was afgegeven en het pakket veel later aan kwam, hier had ik contact voor opgenomen. Nieuwe bestelling ook al weer gedaan, dus tevreden.
Niets op aan te merken
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel aan de telefoon
snelle levering, ook nu in coronacrisis tijd
Helaas heb ik mijn bestelde producten nog steeds niet ontvangen.
lekker snel geleverd en alles klopt
erg veel keus ,makkelijk bestellen en erg vlotte levering
Ik heb snel mijn bestelling kunnen ophalen en ben erg tevreden over de bestelling. Als ik weer wat creatiefs nodig heb, ga ik eerst op deze site kijken.