uitstekend

Het stond klaar en werd vriendelijk geholpen.

Ruime sortering.

Omdat ik veel borduurd , hebben jullie altijd wel een borduurpakket wat ik leuk vind, of het nu voor in de huiskamer is of in de hal of slaapkamer, wat ik ook leuk vind is voor in de keuken maar daar vind ik niet zo veel sortering in maar wie weet ,ik ben nu met het borduurpakket bezig van Thea Gouverneur hortensia in mand,wel moeilijk maar wel mooi. Borduurpakketten worden wel snel geleverd.

De zending wol kwam binnen twee dagen aan in een goed verpakte doos

Wol was goed ingepakt, en arriveerde snel

Super service!

Bestelling supersnel geleverd, zelfs in de huidige (Covid19)omstandigheden. Een pluim voor de medewerkers!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. De site is overzichtelijk, mooie producten!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit, goed verpakt en snel bezorgd.

De doos met babycape was snel ter plaatse. Samen met de borduurpatronen. Ik kan aan de slag. Ga de cape wel eerst wassen, want hij rook wat muf. Dat is wel jammer, maar misschien is er niet veel vraag naar dit artikel.

Snelle levering.

Mijn bestelde kleur was niet op voorraad en zou voorlopig ook niet binnenkomen. Ik werd gebeld en samen de dichtstbijzijnde kleur gekozen. Volgende dag was deze binnen. Geweldig, Wat een service.

beter verwacht

als je een kussen knooppakket besteld mag je hopen dat alles er bij zit .Ik kreeg alleen een stramien en smyrna draadjes .Geen achterkant kussen dus .Dat had ik wel verwacht. Omdat er staat kussen pakket.

Erg blij met de service en het meedenken

Ik had nog wat smyradraad nodig voor de reparatie van een kleed van misschien wel 25 jaar oud.Medewerkster Kim heeft mij zeer goed geholpen nadat ik 1 draadje had opgestuurd heeft zij mij gebeld en de volgende dag was het al in mijn bezit.Hartelijk dank voor de snelle reactie en de hulp.

Bestellen perfect; retour zenden te duur

het uitzoeken en bestellen bij hobbygigant gaat prima. Prettig, snel en er is veel keuze. Moet je echter iets retour sturen, dan zijn de kosten voor eigen rekening. Een poging om om te ruilen kon ik niet vinden. Uiteindelijk was het goedkoper om de verkeerde bestelling te houden. Dat vind ik niet erg klantvriendelijk

Jammer

Na bestelling komt bevestiging waarin staat dat als het verstuurd is je een mail krijgt. Die mail is dus niet ontvangen.

Snelle levering en goede service.

Na telefoontje met winkel over tijdige levering bestelling werd hierop goed en adequaat gereageerd.

Dik tevreden !!!

Alles wat ik zocht gewoon op voorraad tegen goede prijzen en supersnel de volgende werkdag geleverd ondanks de (begrijpelijke )Corona vertraging bij online bestellingen . Keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus per mail . Dikke duim omhoog voor de Hobbygigant .

Nette snelle service

Altijd een vlotte snelle service

Prima, snelle en correcte levering!

Prima, snelle en correcte levering!

Ik wacht op de bestelling mijn ervaring s goed

Ik wacht nog op de bestelling die ik 3 weken al besteld heb.

Snelle service en goed materiaal

Snelle service en goed materiaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

en nette levering

Bestel al vaker iets bij jullie en steeds weer is de keuze uitgebreid. Website is makkelijk en overzichtelijk. Gaat er iets mis dan wordt het ook snel en goed afgehandeld. Het is voor mij de site die ik gebruik om dingen te bestellen en ik hoop snel weer een bestelling te kunnen plaatsen

Klantvriendelijk en laagdrempelig

Er was iets niet dat ik besteld had en daarover kreeg ik een heel vriendelijk telefoontje. Het geld dat ik teveel had betaald zat in contanten bij de bestelling. Helemaal top en no nonsens

een duidelijke website

duidelijke website. snel en heel netjes de bestelde items ontvangen.

Groot assortiment en snelle verzending. Volgende keer weer!

Heel tevreden

Ik had een raffia garen besteld. Helaas viel de kleur me tegen maar het leek een goede kwaliteit en het was snel geleverd. Om bovenstaande reden geretourneerd en ook dit werd prima afgehandeld!

geweldige service!

Product was niet direct leverbaar maar door een lieve mw aan de telefoon een soortgelijk product gekregen. Dik tevreden!

Uitstekende service

Ik woon in Middelburg, Zeeland, en was op zoek haarraffia, nergens in de provincie te krijgen. Na lang zoeken kwam ik bij de Hobby-gigant terecht, hele vriendelijke dame heeft in het magazijn naar de door mij gewenste kleuren gezocht en heeft mij zelfs teruggebeld met het verheugende nieuws dat de kleuren die ik zocht er nog waren. Mijn complimenten