Heb niet lang op mm pakketje moeten wachten. Alles dat en er in wat er in moest zitten. En niet duur!
Prima website met veel keuzemogelijkheden en snelle en adequate levering. Ook snelle respons op een vraag via de mail.
Snel geleverd en netjes in een doos verpakt. Altijd fijn om hier te bestellen.
Snelle levering en super service. Aardige mensen, ga hier zeker vaker bestellen. Dinsdag avond laat besteld donderdag binnen.
Mijn ervaring met HobbyGigant ervaar ik als zeer positief. De website is duidelijk, de sortering groot en de levering super snel. Kortom: een tevreden klant
Snel geleverd, goed product.
Het door mij bestelde garen was helaas niet aanwezig en is bijbesteld. Ik ben erg vriendelijk te woord bestaan en hoop op korte termijn het garen te kunnen ontvangen. Wanneer de bestelling helemaal naar wens is zal de score in een ‘5 sterren’ ervaring kunnen worden veranderd.
Bestelling is goed en snel aangekomen
Bedankt dat ik mijn hobby hier kan voort zetten
Goede communicatie, tevreden over het product
netjes ingepakt niet te veel verpakkingsmateriaal ,snel geleverd gewoon perfect.
Snelle levering, goed verpakt,
Positief
Al vaak besteld, veel keus.
Besteld en de volgende dag al in de bus. 👍🏽 Iets wat je in de winkel niet meer kan krijgen, vind je dan zomaar online. 😃
de bestelde spullen waren wat ik zocht en waren op gezegde tijd geleverd.
Super tevreden,en snelleafhandeling blijf zeketklant succes,en blijf aub gezond!!
Producten waren mooi op tijd geleverd, precies wat ik besteld had ende kleuren zijn mooier dan online. Veel handwerk plezier!!
snel geleverd en met hetzelfde serienummer. Top!!!!
Alles binnen zeer korte tijd in huis!
op de website gaat de bestelling geregeld mis, je moet van te voren goed bedenken wat je wil, want wissen lukt vaak niet, dan moet ik later telefonisch contact op nemen of mijn bestelling annuleren. met name de wasbare kussenvulling is erg goed, daarom blijf ik klant
Fijne behandeling.
Got personal service. I had some questions and they showed me handy tricks to keep me going. I'm a fan.
Makkelijk bestellen. Snel verstuurd en ontvangen.