Vrijdagmiddag 13 maart heb ik (na telefonisch contact) het boekje Zonnehangers besteld en vanmorgen om 11:00 uur had ik het in huis! Hartelijk dank! Nolly.
snelle service, wel relatief hoge verzendkosten. goed product
Prima allemaal
Perfecte oplossing gezocht Voor product wat niet leverbaar was
bestelling wordt snel toegestuurd en er wordt snel gereageerd op vragen via email
Had drie spiegeltjes besteld maar was er nog maar 1 voorradig. Bericht hierover gehad en ze kon ze wel bestellen. Dit laten doen en de ene alvast bezorgd. Werd goed op de hoogte gehouden en de twee werden correct nageleverd. Top gedaan hobbygigant
Prachtig materiaal, snelle levering! Mijn hobby is Hobbygigant waard.
Mijn bestelling was verlaat. Hierom zocht ik contact met hobbygigant. Ik kreeg snel een duidelijke reactie via de mail, fijn. Mijn tip: laat een eventuele volgende keer zelf aan de klant weten dat een bestelling wat later is. Toen de bestelling binnen was, zaten er de verkeerde kleur garen in. Hierover contact gehad. De volgende dag had ik de juiste garen in huis en ik mocht de verkeerde garen houden/weggeven. Top: jullie snelheid van reageren via de mail. Goede service! Volgende keer dat ik weer iets nodig heb kom ik bij jullie. En ik ben bij jullie terechtgekomen via mond-tot-mondreclame. Omdat jullie goedkoper waren.
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering
Aanvankelijk kon ik niet on-line bestellen, een bepaald artikel was er volgens de site niet. Ik heb een paar gebeld, een en ander uitgelegd, en het was redelijk snel toch te bestellen. Telefonisch werd ik vriendelijk en op een prettige wijze geholpen.
Pakje retour gestuurd om te ruilen. Ging prima
Ook informatie via de telefoon is goed . Verder heb ik geen klachten en blijf gewoon klant
Snelle en nette levering
Snel geleverd en goed
Bestelling goed verzorgd en netjes verzonden.Dik tevreden.
Vriendelijke mensen, die met je meedenken!
Het is makkelijk en overzichtelijk bestellen bij Hobbygigant.nl. Alles wat betreft de levering gaat super snel. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk. De KEUZE IS REUZE !!!!
ik moet nog 1 m op 2 m steken
de bestelling was binnen de drie dagen geleverd
Snel en netjes verlopen
Had al eerder iets besteld en mijn ervaring is dat het product heel goed is en keurig geleverd wordt
Heb je een vraag in mijn geval over een verfbad dan wordt hij meteen beantwoord ze gingen zelfs in de winkel kijken of er nog een verfbad is wat ik zocht !👌🏻👌🏻 Dat noem Ik nog eens service en snelle levering ! En het product is ook zoals het op de website staat !!
Mooie wol snelle en correcte aflevering
Ik ben blij met hobbygigant omdat ze mooie producten hebben en een snelle levering
Ik kwam niet uit het breipatroon .ik heb naar de winkel gebeld en daar heeft een van de medewerksters het voor mij vertaald naar het nederlands.