wat ik besteld had, is 1 dag later bezorgt. keurig verpakt.
de producten zijn geweldig, maar de levertijd valt erg tegen 4 dagen vind ik erg lang. Eerlijk gezegd denk ik dat het door de gekozen bezorgdienst komt. Misschien een andere nemen?
Prettig en deskundig.
slechte ervaring met GLS komen de afspraak niet na laat de mens hele dag wachten thuis en komen de ander dag
telkens weer een feestje om mijn pakket uit te pakken en de mooie wol te zien en te voelen.
Snelle levering, een lief berichtje en alles netjes verpakt. Helemaal top!
Mijn ene bestelde boek was er heel snel. Maar ik ben nog steeds in afwachting van het 2de boek.
Snel geleverd en goed verpakt. Goede communicatie.
Niet Oke. Volgens jullie gegevens staat mijn pakket nog steeds aangeduid met 'wordt klaargemaakt voor verzending'. Ik bestelde voor 106 €, toch al een aardig bedrag. Er klopt iets niet.
Heel fijn . Snelle reactie.op vragen en service.
Al meerdere malen besteld, prima service! Bij het niet op voorraad hebben is er via mail vlot contact. Wordt vlot verzonden en nageleverd. Altijd vriendelijk en goede service. Hele ruime keuze, voor iedereen welke hobby je ook hebt. Bestel altijd online, maar de winkel is ook zeker een bezoek waard!
Bardo Kox
prima en snel
Ik moest mijn bestelling wijzigen wat geen probleem was voor de medewerkster aan de telefoon: het bedrag dat ik teveel had betaald legde ze contant in de envelop (samen met een klein kerststerretje en een persoonlijke groet). Heel attent!
Er was een artikel niet op voorraad. Ze belde netjes om te overleggen. Hebben alles daarna dezelfde dag nog verstuurd.
De reparatie opstrijktextiel werkt prima
Mijn cliënt is er altijd heel tevreden over
Zeer uitgebreid assortiment, zeer duidelijke website en snelle service
Goede service heerlijk om ook eens in de winkel langs te gaan. Ik noem het dan mijn snoepwinkel.
In de drukke feestdagentijd heb ik een pakket Wol besteld en een dag later werd het al geleverd. Wat een service
Ik had wol besteld een paar dagen voor de Kerst en ondanks de drukke tijd, werd het de volgende dag bezorgd. Duidelijke instructies voor retourzending en hoewel ik een deel retour moest zenden, een snelle afwerking en terugbetaling.
Snel en verzorgd Prima doe zo verder ik blijf tevreden klant Groetjes Mady
Leuke producten voor goede prijzen. Wij hebben kartonnen maskers besteld voor een kinderfeestje. Degelijk materiaal. Snel verzonden.
Vlotte levering en het pakket voldeed aan het bestelde. Mooi en veilig verpakt.
Leuke spullen voor mijn vrouw besteld klopt precies zoals op de foto’s. Heel netjes ingepakt en bezorgd