Super snelle levering.
Spullen zijn goed aangekomen. Vacuüm zodat het door de brievenbus kan
Ik heb hier wasparfum bucato di Adele besteld. Fantastisch spul. 1 dopje is genoeg om je was een intense geur te geven. Heel je kot ruikt ernaar als je het open hangt. Ik heb nog niet alle geuren geprobeerd maar bianco puro heeft een wasmiddel geur dat doet denken aan zwitsal. Bloemig ook wel. Verzending was ook perfect. Besteld en volgende dag in huis. Een tevreden klant!
Contact, service via de mail is goed, Overzichtelijke website, snelle levering.
Wat je besteld krijg je geleverd.
Ik heb 2 boeken besteld en had ze de volgende dag in huis, wat ook op de website beloofd werd.
Ik heb breipennen en garen voor een trui besteld en dat is goed verpakt en op tijd geleverd. Het was geen enkel probleem om voor de zekerheid een bol bij te bestellen: de klantenservice heeft het prima opgelost. Volgende keer bestel ik weer bij de hobbygigant.
De producten zijn goed en snel geleverd. Nog contact gehad, alles werd goed geregeld.
Hele gemakkelijke site en snelle service.!
Besteld...twee dagen later al in huis! Super , want het is een geboortetegel om te borduren...en ik heb nog 8 weekjes de tijd🙈😄 Netjes verpakt . Ik ben tevreden!👍🏻
Ik heb garen met een patroon besteld. Snel geleverd. Garen is van mooie kwaliteit, het patroon is nogal slordig geformuleerd. Dat is mijn punt ter verbetering.
Goede site, makkelijk, simpel en snel
Toen de bestelling afgerond én betaald was kreeg ik de melding dat niet al het bestelde op voorraad was (dat moet vlg mij vooraf gemeld worden). Vervolgens kreeg ik bij inloggen nog 2x die melding met telkens een ander product dat niet voorradig zou zijn. Daar baalde ik behoorlijk van, je bent dan niet zeker van het bestelde. Vervolgens komt de bestelling en is al het bestelde geleverd. Fijn natuurlijk maar ik houd niet van die om duidelijkheid.
mijn bestelling gedaan en op tijd in huis goed verpakt .netjes geregeld
HEEL netjes ingepakt. Alles goed georganiseerd. Kwaliteit wol perfect.
Super netjes ingepakt !!! En ZENDING te volgen I.v.m bezorgen !!! Dus erg tevreden over Hobbygigant !!!
Prima ervaring met Hobbygigant.nl, brei magazines lagen na 2 dagen al in de bus, goed verpakt en voorafgaande aan de bezorging een verzendmail ontvangen, goede service!!!
De bestelling ging goed en vlot.
Mijn bestelling bleek bij nader inzien niet te leveren. Per ommegaande kreeg ik eerst telefoontje en aansluitend geld retour! Ik heb me geen moment ongerust gemaakt! Vriendelijk dank Jannie van der Mark
Zag dat ik bollen te kort had, meteen besteld en prachtig op tijd binnen. Bollen van lyocell :)
nabestelling vlot en korrekt geleverd
via distributie depot op de hoogte gebracht van vertraging in verkeer verder alles prima verlopen.
Vandaag besteld, morgen in huis. Netjes afgeleverd en goed verpakt.