Mijn ervaring is goedl
Goed telefonisch advies.
Hoe lastig mijn vraag ook is, Hobbygigant kan het leveren. En snel ook. Daardoor kan ik ook weer snel verder met mijn hobby!
Ik heb een goede ervaring met hobbygigant altijd goed geholpen en prima advies,alles netjes verpakt en goede kwaliteit garen ik raad hovbygugant aan .
Gemakkelijke site, vlugge respons, verzorgde levering, uitgebreide keuze
Bamboe breinaalden 25 mm vond ik in 1e instantie best prijzig maar heb er nu veel plezier van en het geld er al uit gehaald.
Mijn bestelling snel ontvangen. Netjes ingepakt. Blij dat de verzendkosten niet zo hoog zijn.
Per abuis was een gedeelte van de bestelling foutief. Opgebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. Men stuurde alsnog direct de juiste artikelen met daarbij een retourlabel waarmee ik daarná de verkeerde artikelen kosteloos kon retourneren. Kwestie van goed vertrouwen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wie goed doet goed ontmoet! Zeer positief ervaren.
Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Toch was de bestelling niet volledig, na wat over en weer gechat toch nog het ontbrekende deel netjes geleverd.
De bestelling was zeer goed verzorgd en zag er goed uit.. ben er tevreden over.
Ik ontving in eerste instantie een verkeerd product, maar na telefonisch contact is dat netjes opgelost en heb ik alsnog het juiste product ontvangen
Ik ben zeer tevreden over de wol kwaliteit , en De levering is ook vlug , keuze aan een ruime hoeveelheid wol en accessoires . Ik heb al veel mensen door verwezen aan jullie ? Bedankt
Bestelling was niet op voorraad dus netjes een mail gehad met uitleg waarom het iets langer zou duren, maar even goed een snelle levering. En alles netjes verzorgd
snelle levering en mooi product
Altijd snel geleverd.
Heel tevreden.
Winkel heeft mij verkeerde breinaalden verkocht bij thuiskomst pas ontdekt 2x gebeld zou terug gebeld worden Niet gebeurd voor mij is de winkel 20 km heen En 20 km terug zou daarom de benzine kosten vergoed willen hebben is niet op gereageerd was niet mijn fout
Fijne zaak. Goede service. Ruime keus. Het artikel wordt snel geleverd. Goede verpakking. Voor herhaling vatbaar.
De service was prima maar niet helemaal op 1 lijn. Op mijn bestelling was het verkeerde adres geplakt waardoor deze niet bezorgt kon worden. Na contact te hebben opgenomen met hobbygigant werd mij gezegt dat er niet zoveel gedaan kon worden door hen, en dat ik zelf contact moest zoeken met de vervoerder. Een half uur later kreeg ik bericht, van een andere medewerker, dat ze het hebben opgelost eb dat mijn bestelling spoedig bezorgt werd. Alles is uiteindelijk prima in orde gekomen, maar verwarrend was het wel
bestelling keurig verpakt en snel geleverd
Super fijne wol levering ook vlot
ik had besteld brei Sokken wol Oslo 82 dat stond ook op de factuur maar ik kreeg Sokken wol Bergen 82
Prima kwaliteit garen en duidelijke omschrijving