Alles volgens afspraak

Besteld en op tijd ontvangen. Zo fijn. Goede prijs.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Voor de eerste keer hier iets besteld maar heel tevreden lage kosten en snelle levering

Snel geleverd!

Onduidelijk

Heel vervelend dat er iets niet op voorraad is,terwijl het niet is aangegevn op de site. Wel keurig gereageerd op mijn vraag , wanneer de bestelling geleverd gaat worden. Bleek bij GLS ook iets niet goed gegaan . Na 2 weken pakket inmiddels ontvangen.

Goed en vriendelijk

zeer goed

snelle levering van een rondbreinaald

Correcte levering

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Alleen is de verpakking wel erg ruim bemeten voor twee kleien artikelen. In een ruime envelop had he door de brievenbus gepast. Maar ik ben tevreden.

perfecte afhandeling

goed gesprek met een van de medewerkers, tijdens de bestelling en goede afwerking vanuit de winkel en bezorgbedrijf

Prima.

Netjes op de hoogte gehouden van iets dat niet op voorraad was. Daarna snelle verzending. In mijn pakket zaten 3 bollen te kort, maar is snel opgelost en had ik de volgende dag al in huis. Netjes gegaan!

Kleiner dan verwacht. Super snel. Helemaal prima!

Snelle correcte levering, en tussen tijds contact, dat t bestelde iets langer op zich liet wachten.

Snelle levering.

Mooi pakket besteld. Snel geleverd.

Fantastisch!!!

Top! Mooie wol in prachtige kleuren voor een correcte prijs. Snelle levering. Ik ben fan.

Goede kwaliteit en prijs.

Bestelling snel geleverd Helaas had ik een fout gemaakt en moest de geleverde wol terugsturen. Via post nl kreeg ik bericht dat dit bij hobbygigant was afgeleverd, maar tot nu toe nog niets van hen gehoord. Dit zou beter kunnen Verder heel tevreden.

Snelle en correcte levering van de bestelling

De hobbygigant heeft een ruim assortiment. De bestelling werd snel verwerkt en verstuurd. Zal vaker hier bestellen. Goed adres voor een creatieve hobbyist die ik ben

Ruime keuze

Een heerlijk overvloed aan hobby materialen. Wat je wenst in je hoofd om met je handen te maken is meteen realiseerbaar

Een verpakking met liefde klaar gemaakt

Min bestelling was snel geleverd,vol liefde ingepakt met een mooi papiertje ook mijn bestelde spullen waren van een mooie kwaliteit

Super service,snel,super kwaliteit

Al enkele jaren bestel ik materiaal nog nooit is er iets fout gegaan. Binnen de 2 dagen geleverd en altijd in orde.

Snelle levering. Veel keus op de website

prima, snelle zending. netjes verpakt.

zie boven.

heel goed

Was snel geleverd. een klein puntje waar u niets aan doen kunt is dat op internet de kleuren toch iets anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn,zoals vaker met foto's voorkomt.

Uitstekende service

Snelle bezorging, en mooi product

Goede website, groot assortiment met kloppende voorraad en scherpe prijzen.

De reden dat ik voor Hobbygigant gekozen heb is dat er van het garen wat ik wilde kopen veel kleuren in voorraad waren. De voorraad werd ook goed aangegeven. Daarbij was de prijs ook nog eens scherp en dan nog een snelle en correcte levering, dus vandaar dat ik de Hobbygigant waardeer met 5 sterren.