Pluspunten
Wat men beloofd komt men ook na.
Pluspunten
Zeer duidelijke website en uitgebreid gamma haakkatoen. Leuk dat men mij succes wenste bij de bijlage!
VerbeterpuntenEen betere communicatie waarom de bestelling vertraging opliep (was echter geen echte ramp hoor!)
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goed het leveren is fantastisch
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service. Er was iets mis gegaan met mijn bestelling. Werd netjes opgelost. Ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering, goed advies, duidelijke webwinkel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
vriendelijke behandeling aan de telefoon!
Pluspunten
Je kunt het zelfs nog omruilen als je toch andere kleuren ziet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenHad het artikel op een andere site gezien, was niet simpel om het op de website te vinden, maar uiteindelijk gelukt.
Pluspunten
Goede website, veel producten.
Verbeterpunten- ik wilde eerst via een andere website bestellen maar op hun site kon je direct zien dat een aantal producten niet op voorraad waren. Daarom heb ik bij hobbygigant besteld. Helaas kreeg ik een mail dat deze producten op voorraad waren maar in bestelling waren. Na een paar dagen heb ik gemaild of ze niet alvast de rest van mijn bestelling konden leveren. Geen reactie. Vervolgens heb ik gebeld en werd een deel van mijn bestelling netjes opgestuurd. De rest zou worden nagestuurd. Dat is nu meer dan 14 dagen geleden en ik heb niks meer vernomen. Verbeterpunten: op de website vermelden of iets nog op voorraad is, reageren op de mails, klant op de hoogte houden van producten die nog geleverd gaan worden. Nu heb ik sl wel betaald maar dus nog niks gekregen. Jammer!
Pluspunten
allemaal prima
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende verpakking, artikel in overeenstemming met website-bericht. Heel goed!
VerbeterpuntenGa zo door, zou ik zeggen.
Houdt zich aan de leveringstermijn
Pluspunten
Super snelle levering vandaag besteld morgen in huis nou en of overzichtelijke website wat me opvalt is dat de catania kleuren op deze site heel goed uit komen zodat je weet wat voor kleur je ook werkelijk krijgt
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Snelle service en goede informatie over het leverings traject
Pluspunten
snelle reactie
Pluspunten
Snelle levering, van producten die op voorraad zijn, wacht alleen nog op een nalevering, die duurt erg lang.
VerbeterpuntenAls er een nalevering plaats vindt duurt dit erg lang, misschien een update tussendoor.
Pluspunten
Keurig verpakt Duidelijkheid over zending
VerbeterpuntenIets snellere bezorging
Pluspunten
alles ok
Pluspunten
Goeie website. Snelle service. Ok voor mij'
Pluspunten
snelle levering, goed product
Verbeterpuntennvt