Pluspunten
Snelle levering, correct en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice Goed assortiment (het product wat wij wilden, is niet op veel online plekken te krijgen)
VerbeterpuntenProducten werden niet meteen opgestuurd. Op de website staat voor 16:00 besteld, morgen in huis. Dit was helaas niet het geval. Vooral vervelend omdat we het product snel nodig hadden. Kwaliteit van het product (radeermesje) was niet heel goed. Van de 4 mesjes, was 1 mesje na 2 dagen al stuk.
Pluspunten
Correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenWanneer er bestelt wordt, even aangeven wanneer het verstuurd wordt. Op dinsdag bestellen en de week erop op donderdag krijgen is geen echte service
Pluspunten
ze bezorgen snel je hebt veel mogelijkheden
Verbeterpuntenwel het pakketje compleet leveren want ik heb niet alles gekregen
Pluspunten
prima servica
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenNiet altijd op voorraad wat je besteld. Volgens website corrigeert hij tot aantal wat er nog zou zijn. Gaat nog wel eens mis. Maar word vrij vlot wel nageleverd.
Pluspunten
Snelle levering en de fout die werd gemaakt werd gelijk hersteld
Pluspunten
VerbeterpuntenHaakpakket gekocht "Bruno". de vulling moest ik zelf kopen. Dat bleek niet uit de omschrijving. Ik was in de veronderstelling dat het een compleet pakket was incl. Vulling.
Pluspunten
Veel keuze
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenNiks aan doen
Pluspunten
netjes behandeld en een goede correspondentie.
Pluspunten
Goede productfoto's en snelle levering.
VerbeterpuntenDeal sluiten met een postbedrijf als dhl voor verlagen verzendkosten.
Pluspunten
Prima service en levering
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Keurige levering volgens afspraak
VerbeterpuntenLevering zou misschien iets sneller kunnen en met de lage verzendkosten. Er zijn bedrijven die de volgende dag leveren
Pluspunten
Zeer snelle reactie en snel geleverd
VerbeterpuntenKan geen verbeter punten bedenken
Pluspunten
Goede hulp bij telefonisch contact naar aanleiding van mijn vraag.. ook deskundige uitleg. Duidelijke website. Alleen jammer dat een van de bamboebreipunten zo snel afbrak. Maar dat heeft niets met de service te maken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en correct
Pluspunten
Vlotte service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke webshop. Kon meteen vinden wat ik zocht. Snelle levering.
Pluspunten
snelle en correcte levering