We hebben geen winkels hier,op leeftijd slecht ter been. Hoe fijn een goede webwinkel
Jammer dat er geen bevestigingsmail was betreffende de betaling
Duidelijke website, snelle levering, reinigingstips achteraf
de bestelde wol werd snel geleverd. En ook nog met het door mij gevraagde verfbadnummer. Jammer dat ik voor een brievenbuspakketje toch €3,95 verzendkosten moest betalen.
De door mij bestelde kleur wol was niet op voorraad, er werd keurig telefonisch contact met mij opgenomen. Na overleg met een medewerker een andere kleur genomen. Daarna bestelling zeer snel in huis. Keurig geregeld.
Opmerkingen bij de bestelling worden uitgevoerd en als iets niet leverbaar is nemen ze contact met je op.
Goed product . Aardige verkoopster tijdens telefoon gesprek. Ga er zeker meer bestellen of zelfs naar de winkel toe.
snel en goed uitgevoerd
Nvt
Goed telefoongesprek gehad met Eva. Ook dvies gekregen hoe ik iets moet herstellen.
Prima verlopen
Kwaliteit snelle service
Prima garen
Ruime keuze, webwinkel en winkel
Snelle levering. Tas ziet er mooi uit. Alles kleur iets anders dan op de foto.
Heel goed.
Heb begin september breiboek besteld, maar nog niet ontvangen.....tja...wel ervoor betaald .. Het feit dat er duurzame wil verkocht wordt, kan ik al een score van tweeënhalfve sterren geven....maar verder is het echt afwachten
Mijn naaimachine naald was gebroken, ik heb daarom gelijk een setje naalden besteld, de naalden waren de volgende dag al in huis. Top!
Snelle verzending, mooie artikelen.
We hadden voor mijn moeder een breitas besteld met een bol wol. De wol was in onze gekozen kleur niet voorradig en daar werd gelijk contact over opgenomen. De bestelling was daarna ook snel geleverd. We hebben het bestellen via hobby gigant als positief ervaren. Top!
Breed assortiment, veel op voorraad en snelle levering
In verschillende winkels niet meer de gewenste kleur en hoeveelheid wol, Scheepjes sokkkenwol. Hier ruime keus en snel geleverd!
Hele fijne website en snelle verzending, perfect!
Webshop met een grote aanbod en snelle verzending