VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Noem het mijn snoepwinkel. Heerlijk om de webshop en in de winkel rond te sneupen. Fijn behulpzaam personeel.
Pluspunten
Pluspunten
SNELLE VERZENDING
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
wat je vraagt wordt perfect afgewerkt
Verbeterpuntende nieuwsbrief krijg ik niet elke keer volgens mij, maar ik weet niet hoe vaak ik deze mag verwachten.
Pluspunten
goede webside snelle levering
Pluspunten
Behulpzaam
Pluspunten
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
Kan geen positieve punten bedenken. Bij de bestelling was het mij niet duidelijk hoe het pakket verstuurd kon worden. Als de bestelling is gedaan en betaald kom je er pas achter hoe lang die levering duurt. Ik heb gelijk een mail er achteraan verstuurd dat de verpakking anders moest omdat ik donderdag weg was naar het buitenland. Wat schetst mijn verbazing toen ik een bericht kreeg dat het pakket op donderdag geleverd zou worden, en dan was ik reeds weg. Ik heb aan andere mensen moeten vragen, tegen extra kosten, om mij de wol na te sturen. Dat vind ik dus slecht meedenkwerk.
VerbeterpuntenBeter de bestellingen lezen en zeker meer gericht op klantvriendelijkheid.
Pluspunten
Snelle levering,product goed,zoals het op de web-site staat
VerbeterpuntenJammer dat voor iets dat in een normale enveloppe past en dus gewoon door de brievenbus ja , betaald moet worden voor pakket,dus ruim € 5- ,erg jammer.
Pluspunten
Snelle levering helemaal oke
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt,
VerbeterpuntenDe mailinglijst beter controleren. Ik kreeg een mailtje met excuses voor de vertraging en uitleg hierover. Maar ik had mijn bestelling gewoon gekregen.
Pluspunten
goede overzichtelijke website, makkelijk bestellen en correcte levering
Pluspunten
snelle verzorgde verzending,prima kwaliteits producten
Pluspunten
Grote keuze, snelle en accurate levering
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen
Pluspunten
Meedenkend, accuraat en razendsnel
Telefonisch beter bereikbaar, beter reageren op klachten.
VerbeterpuntenMomenteel geen
Pluspunten
perfecte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product werd netjes afgeleverd, product voldoet aan de verwachting
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn redelijk hoog in verhouding tot de prijzen in de webshop.
Pluspunten
snelle correcte bezorging
Pluspunten
Goede telefonische ondersteuning, niet duur en veel keuze
VerbeterpuntenBij bestelling in het scherm al laten zien of er voldoende voorraad is bij een bestelling, zodat je meteen weet waar je aan toe bent en niet achteraf doorkrijgt dat er te weinig is of zelfs niet meer geleverd kan worden.
Ik krijg een vraag om dit bedrijf te beoordelen, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Er is een probleem met de levering. Ik moest daar zelf over bellen. Een mail met de mededeling dat t nog niet geleverd kan worden, had misschien wel prettig geweest. De Hyygge Cal gaat volges mij volgende week beginnen. Het zou fijn zijn als de bestelling dan binnen is.
Pluspunten
Vlotte verzending, mogelijk om verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Verkeerd geleverd prima opgelost, vriendelijk te woord gestaan.