Pluspunten
Snelle levering, goede klantenservice
Pluspunten
Net uitziende internetsite.
VerbeterpuntenMatige comunnicatie.
Pluspunten
Snelle levering en snelle beantwoording van mail.
Pluspunten
Groot aanbod
Verbeterpunten1e maal besteld en goed bevonden.
Pluspunten
snelle levering. goede service. Bij tel. vragen goed geholpen
Pluspunten
snelle levering. goede service. Bij tel. vragen goed geholpen
Pluspunten
Geen!
VerbeterpuntenKlanten op de hoogte houden van hun bestelling. Ik heb 20januari een bestelling geplaatst en deze nog steeds niet binnen! Ik vind dit schandalig!!!
Pluspunten
Prima bedrijf. Handelen snel en correct de bestelling af. Ontving mails voor de status van mijn bestelling. Heel goed! Helemaal tevreden!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Erg vriendelijk personeel. Een deel van mijn bestelling kon pas na een week geleverd worden. Ik werd meteen gebeld hierover en samen tot een oplossing gekomen.
VerbeterpuntenOp de pakbon staat niet hoe je iets kunt terugsturen. Dat wilde ik ook niet maar dat is het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken! Fijn!!
Pluspunten
Was de eerste keer dat ik gebruik van jullie bedrijf maakte. Maar was precies volgens belofte!!
VerbeterpuntenWeet nog niet. Nu nog niet!
Verbeterpuntenzou niets kunnen bedenken
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenVooral zo door gaan
Pluspunten
Snelle levering Prima prijs/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenOp het eerste oog geen.
Heb mijn bestelling nog niet gekregen! Wel betaald.
Pluspunten
Snelle service. Goede producten
Pluspunten
Het patroonboek was bij meerdere zaken uitverkocht. Bij hobbygigant niet. Positief is ook dat de klant kan kiezen op welke wijze men het pakje toegestuurd wil krijgen.
VerbeterpuntenGeen. Pad eerste ervaring.
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
dat het een website heeft
VerbeterpuntenHelderheid website klantenservice Aftersales
Pluspunten
Kan in principe snel geleverd worden, maar doordat ik maandag niet thuis was i.v.m werk, moest ik tot donderdag wachten op de postbode. Wel snelle afhandeling en goede berichtgeving aangaande de bestelling.
VerbeterpuntenZie bovenstaande. Als iets door de brievenbus past, dan geen opties neerzetten op de site, maar gewoon versturen.
Pluspunten
snel bezorgd
Verbeterpuntengeen goed product