~Graag gedaan en wij helpen u graag weer
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging
Pluspunten
Goed en duidelijk overzicht van produkten en snelle bestelling geleverd!!
Pluspunten
zeer snelle en juiste levering
Pluspunten
weet ik niet, nog niets besteld. vraag gesteld zonder antwoord op mijn mail.
VerbeterpuntenMail gestuurd geen antwoord gekregen,
Oeps, ik kan geen email van u terugvinden met uitzondering van de geplaatste bestelling 73328. Neem aub telefonisch contact op 0624604537 . Mogelijk is het gebruikte email adres onjuist. Ik help u graag.
Veel plezier met uw project
Pluspunten
handige website, veel voorraad snelle levering
Verbeterpuntende mogelijkheid om verfbad nummers in te voeren
Pluspunten
Na foutieve informatie over de bestelling, fout erkend en naar behoren opgelost
Verbeterpuntenwebsite informatie up to date houden, dit voorkomt teleurstellingen.
Pluspunten
Bestelling was heel snel binnen
Pluspunten
ze laten je telefonisch weten dat het bestelde artikel niet meer te verkrijgen is en storten het bedrag terug. Heel vriendelijk.
Verbeterpuntende artikelen die uit het assortiment zijn verwijderen
Pluspunten
persoonlijke benadering. makkelijk bereikbaar,
Verbeterpuntentelefonisch iets besteld wat niet op de website stond en dit via een omweg gekregen. Dat vond ik goede service
Pluspunten
Bezorging uitstekend Netjes verpakt.
VerbeterpuntenHeb ik echt nie
Pluspunten
Goede informatie met veel kennis van zaken en hoge klantvriendelijkheid en heb dit in de winkel zelf mogen ervaren.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
mijn bestelling werd keurig verzorgd en snel geleverd.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Ben netjes opgebeld dat de bestelling een paar dagen later kwam
Pluspunten
Duidelijke website, gunstige tarieven (goedkoper dan andere aanbieders) en goeie snelle levering.
VerbeterpuntenVooralsnog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
heel snel en deskundig verwerkt
Pluspunten
Hele directe informatie over de levering
Verbeterpuntengeen: elke informatie was duidelijk en direct
Pluspunten
ruime keuze tegen goede prijzen. en wanneer er een keer onverhoopt iets niet helemaal goed gaat of niet direct leverbaar is, word je altijd vriendelijk en snel te woord gestaan om je bestelling alsnog perfect te maken
Pluspunten
Vriendelijkheid. Sneleid Grote sortering
Pluspunten
Tot nu toe kan ik nog positieve punten bedenken. Wat ging er fout: bestelling kwam week later dan werd gemeld na BETALING, dan word er ook nog het foutieve artikel gezonden. Heb direct gebeld het zou direct opgelost worden maar tot op heden blijft het oorverdovend stil.
VerbeterpuntenPunt van verbetering: meld in de webwinkel of iets in voorraad is.
Pluspunten
Snelle service Goede levering Goede prijs
geen