Pluspunten
snelle levering, nette afhandeling. je wordt behandelt als mens niet als nummer
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
VerbeterpuntenInternet site niet zo overzichtelijk
Pluspunten
Snel, goed, goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
HEB IK NOG NIET
VerbeterpuntenZET OOK OP DE SIDE DAT EEN LEVERING OOK LANGER KAN DUREN IK LEES DAT NERGENS MAAR IK ZIT AL 2 WEKEN OP MIJN BESTELLING TE WACHTEN MAAR WEL EEN GIROKAART DAT IK AL MOET BETALEN
Zoals besproken heeft u gekozen voor de goedkopere en langzamere bezorgdienst. Vervelend dat u niet de service kreeg die u verwacht had. Advies is om voortaan GLS te kiezen. Die is iets duurder maar levert de volgende dag.
Pluspunten
Vlotte en correcte service !!
VerbeterpuntenNiets
Verbeterpunten/
Pluspunten
vlotte levering, duidelijke webshop
Verbeterpuntenbestellen via webshop vind ik lastig
De nieuwe Katia garens zijn al binnen! Kijk gerust rond op www.hobbygigant.nl/katia
Pluspunten
Snelle en correcte levering! Aanrader!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Betrouwbare bedrijf
VerbeterpuntenLevering kan veel sneller, duurt te lang
Pluspunten
Ik heb een kartonnen 5 en o bestelt, ze belde om te vragen wat ik bestelt had en of ik niet liever een 0 wou hebben. Ik had deze zelf niet gevonden, helemaal top dat dit bedrijf met je meedenkt
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke site, goede en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenBij de verzending een optie voor 'gratis afhalen in de winkel'. Nu moeten de verzendkosten steeds terugbetaald worden op het moment dat ik de bestelling zelf ophaal.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit Garen.
Op 30 augustus twee producten besteld waarvan er 1 nog steeds niet ontvangen is. Ook geen enkele communicatie over de verwachte levertijd. Bij bellen na 1 maand geen enkel begrip voor mijn irritatie over het gebrek aan communicatie en informatie.
Bedankt voor het melden. De betreffende medewerker hebben wij aangesproken op dit ongewenste gedrag. Excuses voor het ongemak.
Hier maakt u mij blij mee.
Pluspunten
zeer snelle service en duidelijke website
Pluspunten
goede overzichtelijke web site, snelle levering, goede kwaliteit producten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Héél snelle levering
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenvoorlopig geen tips
Pluspunten
Uitstekend bestelling gedaan en 2 dagen later in de bus super
VerbeterpuntenNee heb ik niet alles is top
Pluspunten
Fout adres ingevuld-mailtje er iets later nagestuurd-en perfect op goede adres ontvangen