Pluspunten
Snel en efficiënt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VEEL KEUZE IN LANA GROSSA
Pluspunten
Snelle levering. Goede service
Pluspunten
Altijd goede ervaringen gehad, de laatste keer ging het even mis maar is goed gekomen.
VerbeterpuntenIk vind het af en toe om iets te bestellen te ingewikkeld, vorig jaar was dit veel eenvoudiger, maar ja dat zal mijn leeftijd wel zijn. Verzendkosten vind ik erg hoog, zeker voor een kleine hoeveelheid en dat brengt me toch bij andere leveranciers die veel goedkoper zijn, dat is jammer
Pluspunten
prima bedrijf goede service
Verbeterpuntengeen verbeteringen ik heb op het moment geen tips helaas.
Wij kunnen je de posca, edu3 en andere potloden aanbevelen. Werk er zelf ook mee en ben tevreden over de kleurechtheid en dekking.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenDubbele mails voorkomen
Pluspunten
Aanbod en snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenDe koper moet goed lezen toen schreef ik in dat zorgt PostNl op zaterdag, maar toch bracht GLS op werkdag. Die ben ik niet thuis. De buurvrouw was even boos op hem.
Pluspunten
Goed de status van bestelling doorgegeven
VerbeterpuntenProbeer bij een breder publiek in beeld te komen door bv social media.
Pluspunten
eigenlijk gaat alles zoals gewoonlijk, snel makkelijk en zonder problemen
VerbeterpuntenMisschien extra info zodat klanten kunnen lezen welk soort garen wel of niet gewassen kan worden etc. Voor mensen zoals ik die daar niet zo veel van af weten :)
Pluspunten
Snelle levering en uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde verzendingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettig bedrijf. Als er iets niet op voorraad is wordt je altijd netjes gebeld. Snelle levering. Ben heel erg tevreden over de producten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
De breiringenset die ik besteld had was uitverkocht, toen werd ik gebeld dat er nog een andere set was die ook goed was. Hij was nog goedkoper ook.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel en goede producten, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
jullie komen goed over jullie hebben mooie hobby spullen
Verbeterpuntennee heb ik niet
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Service,klant vriendelijkheid Ze hebben het altijd in hun pakket
VerbeterpuntenIk weet niet wat ik met die parels moet doen.heb er nu 8
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding, compleet assortiment en snelle levering
Pluspunten
ik ben zeer tevreden als een pakket niet levenbaar is word je netjes gebeld en had ook netjes mijn geld bij mijn andere bestelling terug gehad toppie deze winkel groetjes joke een zeer tevreden klant
Verbeterpuntengeen is toppie
Pluspunten
goede en snelle service
Pluspunten
Een zeer goede ervaring ik heb voor de eerste keer besteld alles liep goed met zelfs een persoonlijk berichtje op de pakbon
VerbeterpuntenGeen zo doorgaan
Pluspunten
handige site snelle service
Pluspunten
Er was iets niet geleverd en dat werd goed behandeld