Pluspunten
Prachtigecartikelen. Vlotte levering. Erg vriendelijk die handgeschreven aanmoediging "veel succes". Fijn zo'n menselijk gebaar.
VerbeterpuntenPrima bedrijf!
Pluspunten
Vlug Accuraat Goede voorraad
Pluspunten
snelle bezorging en goed contact nav een bestelling
Pluspunten
Leuke producten en veel keus.
VerbeterpuntenVeiligheidsoogjes per paar verkopen. Ik had dit eerst niet in de gaten en bestelde er 5. Veronderstelde dat ik 5 paar had besteld.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Wordt snel geleverd, als het niet op voorraad is laten ze dat weten.
VerbeterpuntenEvt : als er nog een bestelling uitstaat(omdat die niet op voorraad is) geen bezorgkosten berekenen
Pluspunten
een hele correcte behandeling. zodra ik weer garen nodig heb,denk ik het eerste aan de hobbygigant
Verbeterpuntenniets alles correct
Bestelling geplaatst en betaald. Bericht gekregen dat bestelling klaar is voor verzending maar verder niets meer van gehoord.Mail gestuurd hoe dat kwam maar niets meer van gehoord.
Hoi Marc, wij hebben twee keer gebeld en gereageerd op je mail. Balen dat je niet reageerde. Mvg Richard Suijker
Pluspunten
Het gemak om als buitenlander een order bij u te kunnen plaatsen en te weten dat die order goed verzorgd is aangekomen. Tot dusver was in niet bekend met Hobby Gigant.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Goede product geleverd, gewone levertijd
VerbeterpuntenDe informatie aan de telefoon klopte niet met de werkelijkheid. Er werd verteld dat ik niet met een verfstift op een glad gestucte muur kon tekenen, omdat het zou gaan vlekken. Ik heb het toch gedaan en het resultaat is helemaal mooi!
Pluspunten
Hebben van alles op handwerk gebied en verschillende hobby's
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid is zeer slecht te noemen als je een vraag stel wat toevallig op de website staat krijg je als antwoord staat op de website mag best de klant tegemoet komen om even via de mail te beantwoorden of ze moeten een duidelijker website maken zodat je de informatie makelijker kan vinden ik heb het,zelf ervaren ik kon mijn vraag nergens vinden maar antwoord kreeg ik niet
Zoals uitgelegd was het gecompliceerd om telefonisch uit te leggen. Vandaar dat je naar de website verwezen werd. Ivm de omvang van oa de video kan dit niet per email verzonden worden. Mvg Richard Suijker Hobbygigant
Pluspunten
goede levering .
Verbeterpuntengeen ver beter punten . ben zeer tevreden .
Pluspunten
Website met ruime sortering
VerbeterpuntenBelofte op de website nakomen: verzending bestelling binnen 24 uur. Bestelling is na twee weken nog niet binnen :'(
Gelukkig dat je het pakketje van je buren ontvangen hebt. Het was een hele klus om uit te zoeken waar het pakketje was. Was het kaartje van de bezorger tussen je post kwijt geraakt? MvG Richard Hobbygigant
Slechte klantenservice. Heb 2 mails gestuurd met vragen mbt mijn bestelling, maar geen reactie op gehad.
Pluspunten
Snelle levering en ruime keuze
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Snelle levering prima kwaliteit
Pluspunten
Snel, goede service. Het zoeken op de website is verbeterd. Daardoor is mijn minpunt, nu een pluspunt geworden. Ik kan nu gewoon simpel en snel de wol vinden die ik zoek.
VerbeterpuntenWat fijn dat het zoeken naar wol is verbeterd.
Pluspunten
correcte levering, gunstige prijs
Verbeterpuntenverzendingsprijs naar België tijdens het bestellen niet zo duidelijk
Pluspunten
Snelle levering, hele goede sortering en goede foto's van producten zodat je je goed een idee kan vormen over de aangeschafte wol. Dus nooit een teleurstelling.
Verbeterpuntenglasparels hoef ik niet maar af en toe wat korting bij regelmatige afname zou kunnen.
Pluspunten
Prima website, goede snelle nette levering
Pluspunten
snelle levering niet duur mooie producten
VerbeterpuntenDe site zou overzichtelijker kunnen
Pluspunten
vlot
Verbeterpunten?