Pluspunten
zeer goede service aan klanten!
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen mail sturen dat is is verzonden en daarna bellen dat het product niet op voorraad is. Ik had het liever ergens anders dan willen bestellen.
Helaas snaaide net een andere klant het produkt voor jouw neus weg. Jammer dat het alternatief niet voldeed. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Klachtafhandeling, informatief
Pluspunten
Vlotte regeling en goede opvolgingsmogelijkheden voor de klant.
VerbeterpuntenLeveringstijden iets nader bepalen. voorbeeld:levering zal plaatsvinden tussen 08h00 en 17h00 wijzigen naar tussen 12h00 en 17h00 of 8h00 en 12h00
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntenik had iets klein in een best grote verpakking zitten
Pluspunten
de snelle en goede levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenuitzoeken van verzendkosten vond ik lastig.
Pluspunten
Je word goed op de hoogte gehouden hou het staat met de bestelling. En spulletje zijn goed ingepakt.
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering.
VerbeterpuntenBij een kleur die niet aanwezig is is het prettig voor de consument als je dat direct op de website kunt zien. Nu werd ik pas achteraf ingelicht dat een bepaalde kleur niet leverbaar is. uiteindelijk een prima afhandeling en zijn er goede alternatieven geboden.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering van bestelde producten
Pluspunten
Snelle service, heerlijk gebruiksvriendelijke site
Verbeterpuntengeen, keep on the good work
Pluspunten
Vlotte afwerking van de bestelling
VerbeterpuntenVolgens mij geen.
Pluspunten
Snelle levering. Erg prettig ook dat ik bij GLS zelf het moment van afleveren kon aangeven. Bestelling "klopt". Ik lees nog wel eens dat er niet geleverd wordt wat besteld is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlot, goede communicatie, vriendelijk en supersnelle verzending
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment
Pluspunten
Snelle levering .het hand geschreven succes is leuk.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede communicatie, leuk assortiment en een goede en snelle levering
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk, snelle bezorging
Pluspunten
Snelle en bette afhandeling van de order. netjes verpakt.
VerbeterpuntenKreeg heel snel berichtje dat de betaling nog niet binnen was terwijl ik het wel Had overgemaakt.
Pluspunten
Alles is goed verzorgd wat ze beloven doen ze