Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Ze houden je goed op de hoogte over je bestelling. Is er iets niet op voorraad, dan bellen ze op en overleggen of je wilt wachten, of een vergelijkbaar product erbij wilt hebben. Ze zijn netjes aan de telefoon. Goede levering.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
snel geleverd, netje verpakt
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Makkelijk alkes te vinden en snelle levering
Pluspunten
Telefonisch zeer prettig geholpen
Pluspunten
bestelling was snel bij mij thuis
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk betalen.
Pluspunten
Hele duidelijke website en zeer snelle levering!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer correcte en snelle service.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie als er een kleur bol bol niet is.
Pluspunten
Pluspunten
ben snel geholpen alleen lang geduurd eer ik bestelling kreeg
Pluspunten
Snelle levering Alles mooi verpakt Leuk dat er een persoonlijke boodschap op de pakbon staat :-)
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/ kwaliteit verhouding, super service (vooral ook erg leuk: een kleine persoonlijke opmerking op de pakbon)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwaliteit,,Service,en verzending ,kan niet beter.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Correcte levering
Pluspunten
had een artikel verkeerd geleverd en gelijk het goede verstuurd moest andere niet terug sturen en is heel snel verlopen
Pluspunten
Erg snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Na een telefoontje over een niet leverbaar product, werden de producten zeer snel geleverd. Toen er bij een tweede bestelling, een patroon niet werd doorgestuurd, kreeg ik na een mailtje daarover een heel leuke reactie (en ook het patroontje, uiteraard) Voor mij zijn er dan ook geen negatieve punten die ik kan aanhalen
VerbeterpuntenMisschien zou het beter zijn om pakketten die niet meer leverbaar zijn, sneller uit de aanbiedingen te verwijderen.
Pluspunten
Snel en adequaat reagerend. Als er vragen zijn, wordt er zeer klantgericht meegedacht. Toppie!!! Assortiment is prima.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit garens
Pluspunten
vlotte levering en goede kwaliteit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering! Prettige medewerkers (ik kom regelmatig in de winkel, naast het online bestellen). Echt een aanrader om eens een ochtend rond te neuzen, heeeeerlijk!
VerbeterpuntenBezorgkosten verlagen, dan zou ik zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Specifieke producten in assortiment en op voorraad.