Pluspunten
Snelle levering, goede service en mooie producten.
Pluspunten
Uitstekende service, uitgebreid aanbod, duidelijke site.
VerbeterpuntenNiet, ik werd persoonlijk op de hoogte gesteld van te late levering dus ben tevreden over de service. Betrouwbare website!
Pluspunten
Aanbod, snelle service (korte doorlooptijd of snelle behandeling)
VerbeterpuntenGrootte inschatten bij foto's is moeilijk, vandaar vergelijken moeilijk, beter zou zijn een lat meetefotograferen.
Pluspunten
Goede communicatie over produkt Ben verschillende jaren aan het haken van deze bedsprei en toch kan u mij nog uit de nood helpen met garen dat eigenlijk niet meer gemaakt word,echter met een ander nummer van garen waarvoor bedankt Groetjes
Pluspunten
Pluspunten
Onmiddellijk word je vraag beantwoord via de mail en kan je verder gaan met bestellen. Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en het pakketje is nu al op weg naar België! Super kwaliteit en super service!
Pluspunten
Bestelling zeer correct afgehandeld. Telefoontje ontvangen omdat de levering niet binnen 2 werkdagen verstuurd kon worden. En binnen een week pakketje ontvangen.
Pluspunten
Geweldige service. Snelle levering. Als ik in de buurt ben een heerlijke winkel om uren door te brengen. Noem het mijn snoepwinkel. In een woord top.
het is belachelijk dat als je iets wilt bestellen van €1,80 (Snelfix, dat weegt helemaal niks) dat je dan€ 2,87 verzendkosten moet betalen ipv €0,95 zoals op de site staat vermeld!
Onze pakketten worden gewogen en automatisch gefrankeerd. Helaas rekent PostNl dit tarief.
Pluspunten
snelle levering, klantvriendelijk,goede telefonische uitleg en hulpvaardig.
Verbeterpuntenik zoek dun breigaren op pen 1,5 ( geen katoen) ik weet dat het moeilijk te koop is.
Pluspunten
Goede snelle levering, en ook aan de telefoon symphatiek en correct
Pluspunten
Snelle levering. Niet te duur. Goed product.
Pluspunten
Je wordt snel en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Groot aanbod van kwaliteit.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Levering was precies zoals voorspelt
Pluspunten
zeer vriendelijk te woord gestaan en het probleem gelijk en zeer goed opgelost
Verbeterpuntenniet gevonden
Pluspunten
Snelle leverin. Netjes bericht hoe laat ik mijn bestelling kon verwachten.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en zeer goede service
VerbeterpuntenGoedkopere verzendkosten
Pluspunten
Snelle service. Correcte afhandeling.
VerbeterpuntenIk mistte de label
Pluspunten
Telefonisch contact verliep fijn. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBestelde product was niet leverbaar, terwijl in de webshop vermeld stond dat dit wel het geval was. Het is prettig om dit op voorhand te weten. Uiteindelijk ook de bestelling geannuleerd.
Pluspunten
Goed even service, snelle levering.
Pluspunten
Ze nemen zelf contact op wanneer een artikel niet voorradig blijkt te zijn.
VerbeterpuntenWanneer een artikel niet meer beschikbaar is dit ook op de site vermelden .