Pluspunten
snelle reactie op aanvullende opmerking ivm levertijd en vervolgens conform leveren is gewoon goed.
VerbeterpuntenVast heel veel, maar dan moet ik me er in gaan verdiepen. vwb mijn ervaring zou ik zeggen probeer het onderscheid tussen de verschillende leveringsvormen glashelder op de site te krijgen. Het onderscheid tussen post en GLS (toch?) is voor mij niet duidelijk genoeg. Als ik morgen iets wil hebben wat door de bus kan wil ik die keuze helemaal niet hebben /weten /zien.
Pluspunten
duidelijke website, vlotte levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij aflevering product. Veel producten in het assortiment.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wel een minpuntje ondanks dat uitgelegd wordt waarom. Door de verzendkosten ga je niet snel een klein dingetje bestellen.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, telefonisch en via de mail. Vriendelijk personeel! Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntenaccuratesse bij verzenden. Was bedoeld via GLS, kwam via Post.NL
Pluspunten
snelle levering , goede website goede betaalmogelijkheid makkelijk telefonisch bereikbaar .
Verbeterpuntenmisschien naaimachine naalden en naaimachine garen spoeltjes.
Pluspunten
Super klantvriendelijk en snelle levering!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
VerbeterpuntenReactie op mail duurt soms langer dan je hoopt.
Pluspunten
snelle levering en alles perfect gepakt
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijvingen en toegankelijke website
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Dat ik mee kan haken met de Kal en dat er via die site patronen waren te downloaden
VerbeterpuntenHet haakpatroon dat ik op 15-01-2016 heb besteld en op 16-01-2016 via de mail werd bevestigd ook aan mij te leveren. Vriendelijke groeten
Het patroon is een downloadpatroon. u kan deze direct van de website downloaden of via link in de email die naar het door u opgegeven email adres is verzonden.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Zelfs in Spanje snel geleverd
Pluspunten
Eigenlijk alles. Ik had telefonisch een vraag en werd super goed geholpen.
Pluspunten
makkelijk bestellen en snel en verzorgd geleverd
Pluspunten
uitgebreide assortiment....misschien te veel hahaha
Pluspunten
Snelle levering en een persoonlijke "touch" door een ondertekening met 'succes' en de naam van de inpakster op de factuur in het pakket!
Pluspunten
Goed bedrijf snelle levering
VerbeterpuntenAch je kan altijd wel iets zoeken geen iedee
Pluspunten
Snelle levering. Goeie producten. Fijn assortiment
VerbeterpuntenGratis verzending boven de 50 euro
Pluspunten
Goed mail contact, geen overbodig verpakkingsmateriaal, problemen worden gelijk per mail beantwoord
VerbeterpuntenVerzenden heb je de keuze. Tot twee keer toe tnt post gekozen maar werd helaas met andere dienst bezorgd
Pluspunten
VerbeterpuntenBolletjes katoen vacuum verpakken, scheelt ook verzendkosten
Pluspunten
na bestelling was het in 5 dagen binnen,in Hongarije.Pluim voor de snelheid!!! Ik ben ook heel tevreden over de verpakking.Niks overdadig!
Verbeterpuntenmisschien antwoord geven op een mail?
Pluspunten
Snelle verzending en goedkope verzendkosten
Verbeterpuntenniet alle soorten garen zijn verkrijgbaar