Pluspunten
Snelheid. Ik ben gebeld omdat mijn bestelling niet op voorraad was en ik kon meteen een andere bestellen. Ik ben daarom tevreden
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt.
Pluspunten
correcte afhandeling, snelle levering, en bij telefonisch contact vriendelijke en vakbekwaam antwoord
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenBol wol niet in tweeën. Zat midden in mn sjaal zit er een knoopje
Gatver. Heb meteen gereclameerd bij de leverancier.
Pluspunten
indien nodig persoonlijke service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er miste 1 bol wol in mijn pakketje en die werd na een telefoontje gelijk nagestuurd. Echt vriendelijk te woord gestaan en snelle service! Top! Volgende x bestel ik wéér!
VerbeterpuntenHeb ik nog niet kunnen ontdekken!
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke webwinkel Veel producten Actiecode werkte niet, maar super opgelost door de klantenservice!
VerbeterpuntenActiecode was niet werkzaam
Pluspunten
Goede en snelle service en levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, groot gamma!
VerbeterpuntenVerzendingskosten naar België zijn toch niet min :)
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Pluspunten
Ik vond de persoonlijke notitie "succes" heel erg leuk bij de ontvangst van het pakketje.
Pluspunten
Grote collectie in de winkel en ook op de website.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijke behandeling aan de telefoon.
VerbeterpuntenMeld op je website dat de wol voorradig is, om vervolgens eerst prachtig per mailstatus te melden dat je pakketje wordt ingepakt om dan diezelfde dag de voicemail (ouderwets en bericht niet gekregen door kapotte telefoon) in te spreken dat de kleur besteld moet worden. Je betaalt voor snelle verzending en baalt vervolgens dat er niets komt en geen update hoe die bevoorrading verder verloopt. Erg misleidend!
Helaas waren wij er niet van op de hoogte dat uw telefoon defect was. Daardoor hebben wij u niet de gewenste informatie kunnen geven. Excuses voor de overlast. Richard
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er geen of minder verzendkosten gevraagd worden.
Pluspunten
goede levering.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Pluspunten
Een groot aanbod en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Snelle levering Erg leuk dat bij de levering een persoonlijke handgeschreven boodschap stond!