Pluspunten
Vlotte, goede levering!
Pluspunten
duidelijk overzicht op de site duidelijke uitleg makkelijk bestellen en goede betalingsmogelijkheden
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Pluspunten
Correcte service Ontvangen wat we besteld hebben
VerbeterpuntenIs er een mogelijkheid om producten later te ontvangen ( bijvb. niet in24-36h ) zodat het ook voor werknemers aangenamer kan worden moesten ze in ploegenarbeid moeten werken Niet iedereen heeft de producten snel nodig. Maak er een bonus van als je iets wat trager wil. Ook goed voor de organisatie van het werk ( en kosten )
Pluspunten
Snelle en goede service.
Pluspunten
Positieve punten niet ervaren. Ik bestelde voor de eerste keer.
VerbeterpuntenBegin er maar mee om op Uw website de voorraad per product goed aan te geven, zo dat een klant weet of het zin heeft om op dat moment te bestellen. De wol die ik bestelde (een soort, twee kleuren) bleek helemaal niet aanwezig te zijn, en het staat niet eens vast dat die ooit nog leverbaar zal zijn. "Fijn" dat men achteraf mij erover heeft opgebeld, maar daar schiet ik niets mee op. Ik bestel altijd als ik zeker weet dat ik thuis zal zijn als het pakket bezorgd zal worden. Op die manier valt er niets meer te plannen. Heel vervelend dus. Voorlopig bestel ik niet weer. Eerst mijn wol ontvangen, of mijn geld terug. Dan zie ik wel verder...
Mevrouw, Heel vervelend dat u zich niet goed behandeld vindt, wij krijgen te horen dat de bollen nog leverbaar zijn daarom staan ze nog op de site, als de firma ze niet op voorraad heeft dan hebben wij een probleem eigenlijk een groot probleem wij moeten u dan teleur stellen, sorry wij willen dit ook graag goed afhandelen. Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd. 1 telefoontje vooraf maakte duidelijk dat er een produkt (een witte glasbord stift) niet direct aanwezig was en werd nageleverd. Dit ook afgelopen week ontvangen. Zoals vanouds was alles weer DIK in orde.
VerbeterpuntenDe site is iets aan de trage kant sinds hij veranderd is.
Pluspunten
Niet lang op mijn bestelling gewacht en keurig afgeleverd.
Pluspunten
VerbeterpuntenJe hebt helaas altijd verzendkosten
Pluspunten
Goede service. Maakt persoonlijk contact indien nodig. Erg klantvriendelijk.
VerbeterpuntenVoorraad is niet altijd optimaal
Pluspunten
een makkelijke website en na een ontbrekend artikel bij een bestelling werd deze keurig nageleverd
Verbeterpunteneen snellere levering
Pluspunten
Goed e spullen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede kwaliteit garens
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en kan zoveel invicta colours garen kopen als ik wil. Bij anderen was het afhankelijk van wat ze in magazijn hadden. Ben ermee aan het haken, maar wat een mooi garen om mee te werken met al die kleurtjes.
Pluspunten
Snelle levering waardoor zending mee kon naar buitenland
VerbeterpuntenHelaas na levering tot op heden niet ontvangen
Heeft u het pakket al bij de buren opgehaald?
Pluspunten
besteld via internet en toch zo nodig telefonisch contact over een e.v.t. vervangend product. Duidelijk site gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering duidelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima contact, snelle aflevering. Heel tevreden klant!
VerbeterpuntenWat mij betreft - geen.
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Ruime sortering
VerbeterpuntenAfterpay
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenBezorging via GLS valt tegen. Je moet of thuis zijn of een winkel aangeven waar je het zelf dan moet ophalen. Op hun site geven ze wel aan dat je het ook bij de buren mag laten bezorgen, maar vervolgens kan je dat nergens aanklikken.