Pluspunten
VerbeterpuntenMeer zoekfuncties op website.
Pluspunten
- Goede, overzichtelijke webshop; - groot assortiment; - snelle verzending.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
De wol, die ik bij u bestelde was verder nergens meer te krijgen, behalve als ik een hele partij kocht (10 stuks). Dat ik ook anders dan via internet kon betalen was een opluchting. Verder ging het allemaal behoorlijk snel.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, duidelijk in beantwoording van vragen.
VerbeterpuntenWebsite duidelijker, zodat eerst telefonisch uitleg vragen niet nodig is.
Pluspunten
snel en super netjes
Pluspunten
Duidelijke site, snelle afhandeling en levering.
Pluspunten
Goede service, klant vriendelijk en mocht er iets zijn dan nemen ze persoonlijk telefonisch contact op!
Pluspunten
Ik kreeg wat ik had besteld vlug geleverd.
Pluspunten
Alles wordt altijd keurig geleverd! Produkten van goede kwaliteit!
Pluspunten
Voorgaande bestellingen werd snel en netjes afgeleverd
VerbeterpuntenAls een bestelling niet kan worden uitgeleverd stuur dan een mail met de verwachte uitleverdatum. Ik heb begin december 2015 wat besteld. Pas na een mail van mijn kant met de vraag waar de bestelling bleef kreeg ik een mail dat ik zou zijn gebeld maar dat er niet werd opgenomen. M.i is een mail sturen dan handiger en wacht dan niet tot de klant zelf mail waar de al betaalde bestelling blijft. Tot op heden 11 januari 2016 nog niets ontvangen
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed geholpen.had patroon niet ontvangen en kreeg nieuwe opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestelling. Positief over correcte afhandeling na melding dat bestelling niet compleet was.
Pluspunten
heel snelle service en altijd een met de handgeschreven "SUCCES"
Pluspunten
snel en nettjes verpakt
Verbeterpuntener zijn geen verbeterings punten
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen vlot gelevetd
Pluspunten
het is een super bedrijf znelle levering
Pluspunten
je word er keurig behandeld
Verbeterpunteneen email als de artikelen verstuurd zijn
Pluspunten
veel producten
Verbeterpuntenik heb lang gewacht op mijn pakket, hobbygigant heeft mij geprobeerd te bellen. Mijn telefoon werkt niet naar behoren dus ook mijn probleem. Maar bleek dat 1 artikel niet voorradig was, volgens mij werkt het sneller om even een mail hierover te sturen...
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Prima prijs. Keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Een aanrader voor de hobbyist.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Goede en snelle service
Verbeterpuntengeen