Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb twee verpakkingen Eddings gekocht. Deze zijn door elkaar, los, geleverd, terwijl het dus twee cadeautjes waren. Niet handig om dit zelf weer allemaal te moeten sorteren. Zo wordt het ook niet op de website aangeboden.
Pluspunten
de bestelling is snel in orde gemaakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig verpakt. De persoonlijke aantekening op de nota.
VerbeterpuntenIpv 2 glasparels zat er maar 1 parel bij het pakket, terwijl het voor een bedrag van 21 euro was.
Pluspunten
Stipte snelle levering. Groot assortiment.
VerbeterpuntenVeel van alles daar door wat onoverzichtelijk en moeilijk kiezen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service, snelle levering.
Pluspunten
telefoon over fout
Verbeterpuntenside bijwerken. wat ik bestelde zou in voorraad zijn. ik blij met een dode mus. er was geen voorraad en leverancier heeft het ook niet sof geen goede up to date site
Pluspunten
Duidelijkheid in levertijd, correcte en complete levering. Correcte manier van betalingswijze.
VerbeterpuntenDie actie van één parelkraal per levering is een beetje belachelijk.
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk, krijgt direct bericht dat en wat je bestelt hebt. De levering duurde wat langer maar is waarschijnlijk zaak van PostNL, en niet van jullie.
Pluspunten
Snelle levertijd kwaliteit
Pluspunten
Vlotte afhandeling intrnetbestelling
VerbeterpuntenMeer overzicht in fysieke winkel.
Pluspunten
Ruime keuze en snelle levering. Houd je goed op de hoogte van je bestelstatus.
Pluspunten
Pluspunten
grote keus
Verbeterpuntenlange levertijd
Pluspunten
Mooie garens en snelle levering. Service en produkten zijn goed.
VerbeterpuntenTrack en trace van pakketjes. Verbetering website bijvoorbeeld je hebt al spullen in je winkelwagen en je wilt dit bewaren en op een later tijdstip teruggaan . Dan is je winkelwagen leeg kun je weer opnieuw beginnen dat is knap irritant. En een soort garen van een kleur op een rij staat nu toch nog teveel door elkaar. Doorlinken is niet makkelijk of gaat fout.
Een bol katoen was niet leverbaar op het moment van bestelling. Dit stond niet vermeld op de website. Er is wel over gebeld, maar vervolgens heb ik na een paar weken nog ateeds geen bol gele katoen in huis. Erg vervelend.
14 dagen geleden besteld en nog steeds niet ontvangen. Wel al 14 dagen betaald... Wat een service!!
Pluspunten
Snel en vriendelijk
Pluspunten
Toen ik uiteindelijk belde met Hobbygigant heeft Janny me heel erg geholpen door snel de hele bestelling met de post mee te geven nadat ik de situatie had uitgelegd. Super!
VerbeterpuntenAanvankelijk was er iets mis gegaan met het combineren en versturen van mijn bestellingen, waardoor ik een paar dagen tevergeefs zat te wachten op pakje: Mijn betaling was niet goed afgerond en er was verwarring over het ordernummer. Toen had hobbygigant mij beter even kunnen bellen om het uit te zoeken. De verwarring begon met dat een deel van de bestelling uit mijn online winkelmand was 'gevallen'. Dat ontdekte ik pas na het afrekenen, waardoor ik in iDeal op afbreken heb geklikt. Dat is dus verbeterpunt; als een product niet meer te bestellen is een waarschuwing geven voordat je door kan gaan naar afrekenen en per ongeluk maar de helft van wat je nodig hebt besteld.
Pluspunten
Veelzijdigheid. Wat je nodig hebt vind je hier
Pluspunten
Pluspunten
Goede service en vriendelijk personeel
Pluspunten
geen enkel; waardeloos bedrijf
Verbeterpuntenheb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen. Weet niet waarom. Hobbygigant laat niks van zich horen
beste, Zou u contact met ons willen opnemen als het gaat om de patronen die zijn naar u gemaild. vriendelijke groet Janny