Pluspunten
Actieve opstelling personeel
VerbeterpuntenVoorraad informatie duidelijker.
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpuntenwebshop niet makkelijk te doorzoeken, soms ook traag
Pluspunten
snelle levering , vriendelijk personeel die je ook per telefoon goed helpen.
Pluspunten
Leuke website,veel voorraad,snelle levering,en aardige medewerkers
VerbeterpuntenHeel klein puntje::::::: Dat ze een emailtje terug zenden! heb het al verschillende keren gehad,dat ik een mailtje stuurde met een vraag,maar geen antwoord kreeg!!!!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, Snelle, correcte levering
Pluspunten
defect product geleverd. Een tweede zending kwam niet aan en ze hebben het product voor de derde keer verzonden. Hielden netjes contact of de zending uiteindelijk wel ontvangen was. Probleem prima opgelost, mijn complimenten!
VerbeterpuntenPrima bedrijf!
Mevrouw, U stift is verkeerd geleverd en gelukkig hebben wij dit opgelost . Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
snelle levering goede producten goed verpakt handgeschreven tekst onder de factuur/pakbon goede service
Pluspunten
Heb nog geen oordeel omdat art. nog steeds niet bij mij is
VerbeterpuntenSneller leveren
Mevrouw,, Soms worden kussen snel verkocht en er wordt dan direct weer besteld, maar zijn ze bij de leverancier niet op voorraad. Sorry. Vriendelijke Groet Janny
Pluspunten
Snelle levering, grote keuze.
VerbeterpuntenVerzendkosten naar België mogen lager.
Pluspunten
Zeer snelle en accurate afhandeling bestelling
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Ruim aanbod, overzichtelijk, goede service
Pluspunten
Snelle levering. Conform afspraak.
Pluspunten
Snel geld teruggestort door Hobbygigant toen bleek dat t product niet geleverd kon worden.
VerbeterpuntenVoorraad op peil houden, geen beloftes doen
Mevrouw, Sorry dat u dit is overkomen. Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
Ruim assortiment Duidelijk, overzichtelijke webwinkel Snelle en nette levering van de producten
Pluspunten
groot assortiment snelle levering vriendelijk personeel
Verbeterpuntenvoor mij persoonlijk, geen
Pluspunten
Een service waar je U tegen zegt. Fantastische snelle levering. Goede en mooie producten. Bij de levering altijd een leuk persoonlijk bericht op de nota. COMPLIMENTEN.
Pluspunten
veel keuze, veel aanbiedingen en zeer snelle levering!
Verbeterpuntenmisschien iets beter (sneller) zoekprogramma. Maar deze suggestie is echt minimaal.
Pluspunten
duidelijke site. snelle levering. en goede prijs.
Pluspunten
Goede,correcte en zeer snelle levering.
Pluspunten
Betrokken, klantvriendelijk, snelle levering
VerbeterpuntenNeem de tijd; een overhaast telefoontje om aan te geven dat het product tijdelijk niet leverbaar was.....maar net niet goed gekeken, en tijdens het gesprek werd duidelijk dat het gevraagde product er gewoon was. Zo graag klantvriendelijk willen zijn, en dan net te snel bellen.
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
duidelijk, kleuren goed te vinden
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenWebsite is niet zo overzichtelijk. Je moet heel erg zoeken