Pluspunten
Omdat niet alles op voorraad was, werd ik netjes gebeld voor mijn bestelling aangeleverd werd. Dit product werd zeer snel nagestuurd.
Pluspunten
ze zijn heel snel wat ik erg leuk vind is dat ze een persoonlijk berichtje erbij schrijven daar hou ik van
Pluspunten
Snelle verzending en perfecte klantenservice.
Pluspunten
ik krijg het heel gauw in huis .' ik ben dik tevreden over hobbygigant.
Pluspunten
Eerste deel snel geleverd alleen de na levering laat lang op zich wachten
VerbeterpuntenBetere communicatie over na levering evt geld retour
Mevrouw, Jammer dat u dit als naar heeft ervaren. Sorry. Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
Niet
VerbeterpuntenHad patroon besteld moest er na twee dagen achter aanbellen om het te krijgen is mij twee keer overkomen.dus niet echt tevreden.
Mevrouw, Sorry dat u dit bij ons is overkomen het is niet de bedoeling dat klanten moeten wachten op hun patroon. Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
Snelle levering, veel keuze
Pluspunten
Met het bedrijf is niks mis, alleen het product deugt niet. Boardmarker (fineliner) gekocht. De stift schrijft heel wazig en is praktisch onleesbaar.
Pluspunten
Goede verzorging per post. En ben wel eens in de zaak geweest tijdens onze vakantie in Ermelo ziet er goed uit
Pluspunten
Zeer goed geholpen
VerbeterpuntenZeer tevreden
Pluspunten
Correcte en snelle afhandeling
Pluspunten
duidelijke website snelle levering vriendelijk overleg als er iets mis gaat met de bestelling en snel herstel
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenSnellere levering ( binnen 24 uur)
Pluspunten
Snelle service. Er wordt direct contact opgenomen als iets niet leverbaar is.
Pluspunten
Goede website, vlotte levering Snell antwoord bij navraag
Pluspunten
prima website en snelle levering!
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Duidelijke website. Levering was prima.
Pluspunten
Na informatie via de telefoon, kreeg ik het bestelde product snel en netjes opgestuurd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenAltijd voordeel bonnen om vaste klanten tot stimuleren
Pluspunten
veel keuze, goede verhouding prijs-kwaliteit, snelle bezorging
VerbeterpuntenMijn laatste breiwerk was een zomer vestje van Noro-Taiyo-45. Mijn bedoeling was om zowel het achterpand, de twee voorpanden als de mouwen met een nieuwe bol te beginnen, zodat er ondanks de heel veel kleurovergangen een regelmaat in zat. Echter bij bijna iedere bol waren er twee draden aan elkaar geknoopt, zodat de volgorde van de kleuren niet klopte. Mijn vestje is nu te kort en de kleuren verlopen niet mooi.
Pluspunten
groot assortiment, goede prijs - kwaliteit,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Terugkoppeling als er iets niet is en later geleverd wordt.
VerbeterpuntenJammer dat je altijd verzendkosten moet betalen. Bij een bepaald bedrag bijv. 40 of 50 euro geen verzendkosten rekenen.