Pluspunten
levering volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid van bezorgen. Veel keus goede prijzen. Ik vond het leuk dat de wol vacuüm verpakt kon worden zodat er minder verzendkosten waren en het door de brievenbus kon.
Pluspunten
zeer snelle levering, makkelijke site, aangename prijzen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Groot assortiment Hele snelle service
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snel en netjes cerpakt
Pluspunten
Up to date houden van de klant over de zending. 1 product was niet op voorraad, ze hebben meermaals contact gehad met mij. Vandaag is de rest van de zending afgeleverd en tot mij verrassing meer dan alleen mijn bestelde product. Ook allemaal leuke boekjes!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Netjes ingepakt en afgeleverd bij de buren. Mooie variatie van verschillende hobbyproducten in één webshop.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie in de webwinkel vind ik niet heel gebruiksvriendelijk en werkt ook heel traag. Als ik wil zoeken op naalddikte van garen dan kan ik geen andere zoekoptie erbij aanklikken. De levering was overigens pas na drie dagen, dat vond ik een beetje lang duren. Het artikel dat als cadeautje bedoeld was heb ik dus niet op tijd ontvangen.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mijn product phildar breiboek, was goed en netjes aangekomen bvd marjo
Verbeterpunten---------
Pluspunten
Snelle leverin,goede afhandeling
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken,...
Pluspunten
Webwinkel ziet er leuk uit
VerbeterpuntenOverzicht houden . Ook op de site. Wat er gebeurd met u bestelling. Want klopt voor geen meter. Ik heb 2 week op pakket gewacht. En nooit ontvangen blijkt dat er een bol niet op voorraad is. Persooneel aan de telefoon lopen bij elkaar langs. De 1 zegt is verzonden. En de andere dat kan niet.
Pluspunten
goed gesorteerd en snelle levering
Pluspunten
Snelle service en afhandeling. goede communicatie m.b.t. geplaatste order
VerbeterpuntenWat een tip zou kunnen zijn is dat er in Nederland heel weinig boeken in het Nederlands zijn over beelden houtsnijden. Mijn man is al overal aan het kijken googelen geweest maar het is praktisch allemaal Engelstalig.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop met een enorme verscheidenheid aan producten. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, levering is altijd zeer snel, service is perfect. Echt een aanrader.
VerbeterpuntenDe website is zo nu en dan wat traag en kan wat druk ogen door de items in de sidebar en header.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Service is prima,snelle reacties op mails en uitstekende berichten over de verzending.
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn als je niet alleen kunt volgen hoe de verzending verloopt,maar dat het tijdstip van aflevering ook vermeld wordt.Nu moet je ervoor zorgen dat je de hele dag in huis bent.Als je de dag voor de levering niet je mails leest en dus ook niet voor 24 uur reageert zit er niets anders op dan thuisblijven.Andere besteldiensten geven tijdstippen door en dan komen ze ook.Een tip andere bezorgdienst kiezen?
Pluspunten
Prima. Bestelling verliep heel soepel
Pluspunten
Prima website bestelling word snel geleverd op de factuur staat altijd een leuk woordje.
VerbeterpuntenGa zo door met jullie goede website.
Pluspunten
Snelle levering, leuk met de persoonlijk geschreven tekst.
Pluspunten
Ruime voorraad en snelle levering. Duidelijke website. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Duidelijke voorwaarden, nette prijzen, snelle levering
Pluspunten
Als een bestelling niet leverbaar is denken ze actief mee om een alternatief te vinden. Zeer klantvriendelijk dus.
Pluspunten
VerbeterpuntenStatus van de bestelling Bestelformulier ontvangen JA Betaling ontvangen JA Bestelling is ingepakt Neen
Pluspunten
Pluspunten
goed over zicht van de site en uitgebreide colectie
Verbeterpuntennee