Pluspunten
Ruime assortiment. Vlugge afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Persoonlijk bericht op factuur
VerbeterpuntenEmail komt niet overeen met levertijd. Product is er eerder dan email aangeeft.
Pluspunten
VerbeterpuntenSoms niet gemakkelijk zoeken op de pagina
Naar aanleiding van je opmerking over zoekmogelijkheden hebben onze programmeurs de zoekbalk verbeterd. Ik hoop dat je er tevreden over bent. MvG Rein
Pluspunten
Snelle levering.Perfect!
Pluspunten
Snelle levering Lage verzendkosten
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Behulpzaam-vriendelijk gewoon alles
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten10
Pluspunten
Ik heb nu 2 keer besteld en beide keren had ik binnen een paar dagen de bestelling binnen. Ik werd direct telefonisch op de hoogte gesteld dat een artikel uitverkocht was en we hebben een regeling kunnen treffen. Op de bon werd me succes gewenst. Zo'n persoonlijk berichtje is misschien zakelijk gezien niet juist, maar ik vond het toch leuk. Gewoon blijven doen!
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Voor wat ik tot nu toe gekocht heb: altijd op voorraad en direct afgeleverd.
Pluspunten
Correct werken
Pluspunten
Duidelijke en handige manier om bestellingen te plaatsen, eenvoudig te betalen en supersnelle levering: ik had al de volgende dag de wol in huis (in België). Het was de tweede keer dat ik iets bestelde en dat was omdat ik heel tevreden was van de service! Een aanrader!
Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel succes met je project. Rein
Pluspunten
Snel,vriendelijk,prima site,lekker duidelijk en praktisch, alles klopt!
Verbeterpuntenassortiment mag uitgebreider
Graag horen wij welke producten je nog mist in ons aanbod. Mogelijk dat wij die dan opnemen. Recent hebben wij bijvoorbeeld Posca verfstiften naast ons uitgebreide edding-assortiment opgenomen. Dit op verzoek van onze klanten. MvG. Rein
Pluspunten
Snelle levering! Bestelling was een goed product.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
correctheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Namen telefonisch contact omdat bestelde wol niet van hetzelfde bad was. Een mail wordt nog al eens over het hoofd gezien. Is goede service
VerbeterpuntenBij het afrekenen staat bij bankoverschrijving een rekeningnr. dat niet correct is nl 38INGB004320395 er ontbreekt een 0 in het midden. De overschrijving wou maar niet lukken.
Pluspunten
Super service, groot assortiment, vriendelijke mensen en snelle verzending!
Ik heb onlangs vijf paar bollen bij moeten bestellen bovenop 4 van dezelfde kleur die ik al had omdat ik tekort kwam (dit is/wordt dus een groot project waar ik weken mee bezig ben en jammer genoeg zijn de kleuren verschillend!! Dit terwijl ik dezelfde kleur (creme) heb besteld! Erg balen!
Pluspunten
prima service ,prima communicatie en goede producten
Pluspunten
top leveringen heel snel
Pluspunten
Leuke duidelijke website. Grote sortering De bestelling heel snel in huis,mocht er een artikel niet op voorraad zijn,wordt er altijd contact op genomen Verzorgde bestelling,met altijd een aardigheidje!HEEL KLANTVRIENDELIJK Een top webwinkel
Pluspunten
Heel snel