Pluspunten
Zeer groot assortiment
VerbeterpuntenIk had verwacht dat het garen wat ik kocht een grotere klos zou zijn, bleek een miniatuur klosje te zijn wat niet te zien is op de foto (wel als ik naar het gewicht had gekeken). Had mij geholpen er bijvoorbeeld een hand op de foto erbij stond, zodat ik de grootte kon inschatten.
Pluspunten
Hele snelle levering, lage bezorgkosten.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, alles was in orde
Verbeterpuntenwat snellere en verbeterte zoekopties (bijv merdere keuzes maaken voor dat de pagina gaat zoeken)
Pluspunten
Pluspunten
Ik kan zeggen, ga zo door
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenIk had wat besteld wat volgens de site op voorraad was en dat was niet zo.
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
goede service snelle levering
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Fijne persoonlijke service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijk site
VerbeterpuntenNiet elke keer op nieuwe het beoordeel formulier sturen. Niet iedereen wil die invullen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Zeer goed persoonlijk contact!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijkheid wanneer een artikel niet op voorraad is.
Pluspunten
Netjes en goed geregeld
Pluspunten
Snelle levering en toen een artikel niet te voorradig was, kreeg ik een telefoontje. Ik kreeg toen ook te horen wanneer het na te leveren product ongeveer geleverd ging worden. Verder heeft de winkel een grote sortering.
VerbeterpuntenGobelinklosjes en verder spiegeltjes om op te borduren (voor Indiaas borduurwerk) in het assortiment opnemen. Ik zou ook kunnen zeggen: altijd alles op voorraad hebben, maar ik begrijp ook dat dit niet altijd zomaar kan.
Pluspunten
Breipatronen boeken heb ik besteld en zijn goed geleverd, fijn dat ze in de brievenbus konden.
Pluspunten
overzichtelijke site
Pluspunten
bestelling en levering snel goede keus aan wol
Verbeterpuntende kosten op betaalkaart vind ik een beetje te verzendkosten er nog eens boven op is te veel bij wolplein geen kosten op kaart geen verzending kosten als bestelling boven de 50 euro is dat vind ik service
Pluspunten
Snel geleverd. Goede prijs. Onder op de factuur was zelfs 'succes!' geschreven. Daar word ik vrolijk van ! :)
Pluspunten
goede internetpagina, veel keus
Verbeterpuntenlevertijd vind ik te lang! Moest 3 tot 5 dagen wachten om het breiblad binnen te krijgen. Bij elk ander bedrijf krijg je het de volgende dag binnen! Bij mij duurde het 5 dagen
Pluspunten
Alles netjes in orde en goede uitleg over de materialen op de site.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Goede communicatie . Goede afhandeling
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten
Pluspunten
Snelle en goeie levering .