Pluspunten
heel positief
Verbeterpuntenzaak openen in de buurt van Katwijk
Pluspunten
ruime keuze snelle service duidelijke website
Pluspunten
Verbeterpuntenzet er bij de oogjes bij dat het niet per paar is maar per oog.
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bij te weinig kunnen leveren van de wol netjes op de hoogte gesteld. Mogelijkheid om toch de levering bij de winkel op te halen. Goede service.
Pluspunten
Snelle levering. Klantvriendelijk . Heb er een goed gevoel bij. Leuk dat er op de factuur wat persoonlijks geschreven wordt.
VerbeterpuntenWeet er zo geen
Pluspunten
Tot nog toe prima, maar 1e keer
Verbeterpunten??
Pluspunten
Goede service. Er werd gelijk gebeld dat het bestelde niet op voorraad was, daarna werd nog gebeld dat ik het verkeerde had besteld. Zonder problemen werd het omgeruild. Donderdags was ik gebeld, vrijdags al in huis.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenLange levertijd en onvoldoende porto op de envelop met als resultaat dat ik 5.52 extra verzendkosten moet betalen aan Post.nl. Dit omdat de afzender van het pakket niet op de envelop stond en de rekening dus naar mij is gestuurd.
bel mij aub, dan ontvang je het bedrag onmiddelijk van ons. PostNL heeft een fout gemaakt daar al onze pakketten port betaald zijn. Heel vervelend dat je nu bij moets betalen. Dat had niet gemogen.
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Zeer snel geleverd. Goed verzorgd. Prima!
Pluspunten
tevreden over de hele lijn
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle en adequate levering van goede kwaliteit materiaal
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt Goede producten
VerbeterpuntenPostbedrijf bezorgd enkel 's morgens of in het weekend Voor doordeweeks 's avonds bezorging meteen veel meer betalen
Pluspunten
Snelle en nette afwikkeling
Pluspunten
De bestelling was zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Duidelijke website, voorraad inzichtelijk, snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Als er iets kleins besteld wordt, dezelfde dag per post versturen, dan hoef je niet onnodig te wachten.
Pluspunten
Snelle levering !
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Super snel met leveringen en beantwoorden van vragen
Verbeterpunteneen onderdeling maken van breien en haken ik bedoel de inderdeling van het garen voor het breien of het haken is niet te overzien welk garen voor wat is
Pluspunten
De eerste keer een bolletje wol besteld. Ging perfect. Geen problemen.
VerbeterpuntenTot nu toe , geen.