Pluspunten
Prima communicatie en snelle levering. Heel plezierig en top geregeld!
Pluspunten
De bestelling wordt snel behandeld en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van bezorging.
VerbeterpuntenAndere bedrijven hoef je boven de 35 of 50 euro geen verzendkosten te betalen.
Pluspunten
Vriendelijk snelle bezorging veel keus
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Keurige service
VerbeterpuntenZo blijven doen !
Pluspunten
Snelle levertijd. Zeer behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Een aanrader!
VerbeterpuntenEigenlijk geen !!
Pluspunten
Heel veel uitzoek
VerbeterpuntenMisschien wat sneller leveren
Pluspunten
Snelle levering, netjes verzorgd
Pluspunten
Mooie en handige webshop. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website. Ruime keus aan hobby benodigdheden, waaronder patroonboeken etc. Snelle levering. Bij telefonisch contact word je klantvriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
geweldige services en vriendelijk personeel. geweldig advies.
Verbeterpuntenzijn er niet
Pluspunten
Goede levering volgens afspraak
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service
Pluspunten
duidelijk overzichtelijke website
Verbeterpuntenkleurnummer bij de wol vermelden zodat je zeker weet dat je de juiste kiest (als je aanvulling zoekt op je eigen voorraad)
Pluspunten
Twee op elkaar stapelende foutjes in de uitvoering van de bestelling heeft ze geweldig opgelost. Letterlijk alles uit de kast getrokken zodat het valentijnskado op tijd kwam super hoor!
VerbeterpuntenGelijk doen wat er afgesproken wordt grinnik.
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs-kwaliteitsverhouding
De wijze van betaling was voor mij in het begin zeer onduidelijk .
Pluspunten
Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijk briefje erbij.
Verbeterpunten3 breibladen besteld: 2 bladen keurig ; 1 blad met een lelijk verkreukeld voorblad, het kwam mij bijna 2e hands over. Jammer.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel, persoonlijke noot.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
De hele bestelling netjes afgehandeld en correct geleverd
afhandeling foute bestelling. Ik had een bolletje wol wat ik had besteld niet ontvangen en had in de plaats daarvan een verkeerd bolletje ontvangen. Op mijn mail kwam geen reactie. Toen ik belde kreeg ik te horen dat er problemen waren geweest met de pc waardoor een aantal mails verloren waren gegaan. Een vriendelijke dame vertelde me dat ik het verkeerde bolletje wol mocht houden en dat ze alsnog het ontbrekende bolletje zouden opsturen. Na een week jammer genoeg nog niets ontvangen. Hopelijk krijg ik het nog.
Gelukkig is de fout recht gezet. Ik hou volgende keer mijn bril op mijn neus zodat ik de fout niet nog een keer maak.
Pluspunten
Uitstekende service. Snelle levering. Groot assortiment.
VerbeterpuntenDe produkten op de website zorgvuldiger aangeven en beter up-to-date houden.