Pluspunten
De producten in dit geval haakkatoen, is goed van kwaliteit. De bezorging is vlot gegaan.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Zeer snelle levering en vriendelijk geholpen door de telefoon!
Pluspunten
Na de bestelling heb ik mijn bestelling snel en goed ontvangen. Er was 1 item niet op voorraad en zou worden na geleverd. Ik heb hier 3 keer over gebeld, het item was al weer op voorraad en bleek, naar eigen zeggen, al 2 keer per post verstuurd te zijn. Echter niet door mij ontvangen.
VerbeterpuntenZodra een nalevering wordt verzonden, de klant hiervan op de hoogte brengen. Communicatie voorkomt irritatie.
Naar anleiding van uw tip hebben wij de procedure aangepast. Bij nalevering krijg de klant nu ook bericht.
Pluspunten
Snelle reactie en levering, ook het traceren van de bezorging prima.
VerbeterpuntenGoed naar opmerking kijken, ik had nl beige garen besteld maar taupe gekregen. Is ook mooi dus niet omgeruild.
Pluspunten
Op 3 februari heb ik een bestelling gedaan. Ik werd de volgende dag gebeld door u bedrijf met de mededeling dat mijn product niet meer op voorraad was en dat het 14 dagen kon duren. Het is nu al bijna 3 weken later en nog steeds heb ik niets ontvangen.
VerbeterpuntenJammer dat er niet even wordt opgebeld om te melden hoe lang het nog gaat duren.
Uw opmerking hebben wij ter harte genomen. De procedure is aangepast en per eind April worden ook de tussentijdse bestel status door gestuurd. Excuses voor de onduidelijkheid en bedankt voor de tip
Pluspunten
Het is een hele vlotte afhandeling, heel overzichtelijk van wanneer alles gebeurt én snel !
Verbeterpuntenniets te melden
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goed verzorgd alles top
VerbeterpuntenGeen minpunten
Pluspunten
geen idee,de eerste ervaring was goed
Verbeterpuntengeen idee
Wat jammer dat je ons met een 5 beoordeelt. Wat kunnen wij doen om er een 10 van te maken?
Pluspunten
Met zorg verpakt. Snelle levering. Goed product voor zover ik dat nu kan beoordelen.
VerbeterpuntenNog maar 1x ervaring en die was goed. Dus nog geen tips.
Pluspunten
Veelzijdig! Verwerking bestellingen Prima verzorgd.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
goede klanten service. Probleem werd direct opgelost.
Pluspunten
snelle levereing, aardige klantenservice
VerbeterpuntenKosten verzending hoog, er zijn bedrijven die maar 2.95 vragen aan verzendkosten.
Pluspunten
snelle leverling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service , meer dan goed assortiment
Pluspunten
Snelle levering,keurig verpakt ook verbaasde het mij het dat ik gebeld werd dat een artikel nageleverd wordt
VerbeterpuntenHeb mijn artikel nog niet gehad dat nagestuurd zou worden. Is toch al even geleden dus vind dat wel wat minder.
Pluspunten
Snelle levering en heel persoonlijk. Super.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service, ook bij retourzendingen.
Pluspunten
Overzichtelijk site, veel variatie, goede service. Omdat de eerste keer was dat ik bij de Hobbygigant beseld heb, heb ik me beperkt tot een 8 ;)
VerbeterpuntenVoortgang verzending pakje op de site was voor mij wat onduidelijk. Het leek alsof het pakje constant werd ingepakt terwijl later bleek dat het al verzonden was. En communicatie door de vervoerder. Op de site was aangegeven dat er door de vervoerder een tack en trace code gemaild zou worden. Dit is fijn omdat dan rekening gehouden kan worden met thuis zijn voor ontvangst. Deze mail is door mij echter niet ontvangen en de bezorger heeft twee keer voor een gesloten deur gestaan zonder een briefje achter te laten. Dit bleek nadat na mijn mail over het nog niet ontvangen van de bestelling door een allervriendelijkste dame van de Hobbygigant contact met mij heeft opgenomen. Zij heeft e.e.a. uitgezocht en het pakje heb ik diezelfde dag nog in ontvangst kunnen nemen. Super service van deze dame!
Pluspunten
Goede contact snelle levering
VerbeterpuntenGeen zo door gaan
Pluspunten
Supersnelle levering, prachtige wol.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding, prettig contact (je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je order)
Verbeterpunten-
ik kreeg eerst een mail dat de bestelling verpakt was, vervolgens een telefoontje dat de bestelling nog niet leverbaar was..... Inmiddels is de bestelling nog steeds niet binnen en op mijn vraag per mail wanneer ik de bestelling kan verwachten heb ik nog geen antwoord gekregen. ik ben dus niet tevreden, zal ook niet snel nog eens bij hobbygigant bestellen