Pluspunten
Snelle levering van de bestelde producten.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
geen
Jammer dat wij een 5 krijgen terwijl je tevreden bent. Dacht je dat vijf sterren het maximum was dat je kon geven?
Pluspunten
overzichtelijke en klant vriendelijke bestellijst. Snelle leveringsservice. Was voor mij de eerste bestelling een dikke proficiat !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb nog maar een keer op de website gekeken en besteld. Ik vindt het een duidelijke site.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Vlotte bezorging.
Pluspunten
Breiwol Artist is heerlijk zacht en het breit goed met pen 4
Pluspunten
snelle levering persoonlijke toets ( succeswensen op de bijgeleverde pakbon) cadeau bij bestelling ( glasparel)
Pluspunten
Pluspunten
Hobbygigant komt afspraken na. Bestelling/levering etc. is duidelijk te volgen.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden om nog te kunnen betalen met acceptgiro.......... (slechte computer, dus nog geen internetbankieren).
Pluspunten
Heb nog niets ontvangen omdat het niet in voorraad was. Er werd dadelijk gebeld om dit te melden . Beter kan niet. Hoop dat het bij jullie niet als verzonden staat. Kreeg hiervan wel een meldeing. Wacht geduldig af.
Pluspunten
duidelijke info; levering op tijd en netjes
Pluspunten
Pluspunten
snelle meldind via email over voortgang bestelling, goede uitleg wanner pakket verwacht kan worden
VerbeterpuntenGeen bestelling kunnen doen telefonisch, in dien internet niet werkt. En bij bestelling pakket aangeven andere kleur mogelijkheid evt daar keur al ingeven en niet in het opmerkingsveld
Pluspunten
Er wordt meteen gebeld, als er iets niet op voorraad is. Snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wel duur. Ook bij een grotere bestelling.
Pluspunten
vriendelijk, en goed overleg
Verbeterpuntenminder verzendkosten
Pluspunten
Mooie voorraad en super snelle levering!
VerbeterpuntenGeen enkele ga zo door!
Pluspunten
Snelle en goede service! Complimenten!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenZoals ik van de week. Een email beantwoord kreeg. Vond ik niet zo'n setvice.graag dat iets netter
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
VerbeterpuntenHeb een patroon gekocht dat gedownload moest worden. Was zoeken naar de download na de betaling. Graag download direct op scherm vertonen.
Pluspunten
goede website
Pluspunten
Een goede en snelle service
VerbeterpuntenHeb ik niet