Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenLevering duurde uiteindelijk heel lang. Wel met de nodige telefoontjes en overleg, maar het op vrijdag verzonden pakket kwam pas dinsdag bij mij aan!
Hele vervelend dat je zo lang moest wachten. Helaas bezorgd PostNL niet meer op de maandag. Wij zijn aan het zoeken naar een betaalbaar alternatief, maar helaas nog niet gevonden.
Pluspunten
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en zelfs in de week van oud en nieuw de volgende dag al geleverd! Echt een aanrader!
Pluspunten
Goede kwaliteit snelle service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
1x besteld en alles ging verkeerd dus geen positieve punten van mij.
VerbeterpuntenTe veel om op te noemen!
Blunder van mij. Nogmaals excuses.
Pluspunten
Na betaling patronen gelijk in de mail
Pluspunten
Ze bellen als iets er niet is , dat verbaasde mij , zag er heel verzorgd uit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goeie service
VerbeterpuntenJammer dat je evengoed boven de €50,00 verzendkosten moet betalen,ik heb nu al een paar maal voor een heel hoog bedrag besteld en bij verschillende andere site's hoef je dan geen verzendkosten te betalen!
Gratis verzendkosten is een lastig onderwerp. Gedeeltelijk sponsoren wij al de verzendkosten door niet de prijs te berekenen die de verzender ons belast. Wij gaan binnenkort nogmaals berekenen of boven ene bepaald bestelbedrag er genoeg marge over blijft om de verzending gratis te maken. Tot op heden was dit niet mogelijk.
Pluspunten
De bestelling was heel snel binnen! Ik heb uni posca paint markers gekocht die in die kleuren nog bijna nergens anders verkrijgbaar zijn.
VerbeterpuntenOok brievenbuspost track and trace code mee geven.
Pluspunten
Prettige communicatie, fantastische service, snelle levering!
Pluspunten
Prima, snelle levering goed spul
Pluspunten
snelle en goede levering! netjes!
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed meegedacht toen één van de artikelen er niet was
Pluspunten
-melding dat de wol wat later bezorgd werd, omdat de wol niet voorradig was. -afhaalpunten - goede informatie wat betreft bezorgen
VerbeterpuntenHet duurde wel even voor ik de wol kon vinden op de site, terwijl ik de naam en het nummer van de wol vermeld had.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
goede informatie, snelle en verzorgde levering SUPER!!!
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Snelle bezorging. Hand geschreven : succes. Heel leuk.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOp 24 december ontving ik mijn bestelling. Aangezien het niet het gewenste product was heb ik dit 29 december teruggestuurd. Ik heb twee maal een contactformulier ingevuld maar krijg geen antwoord. Ook geen ontvangstbevestiging gekregen van het geretourneerde artikel. Hobbygigant zwijgt voorlopig in alle talen. Het betaalde bedrag is nog steeds niet terug. (inmiddels ruim 2 weken na retourzending)
Pluspunten
Snelle levering,
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk, verzendkosten naar gewicht.
VerbeterpuntenGoed geregeld
Pluspunten
De levering was snel en alle bestelde producten waren er bij. Zeker goed voor herhaling.
VerbeterpuntenZal even niets weten op dit moment.
Pluspunten
Ik had een per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst en niks van gemerkt. De volgende dag werd ik gelijk gebeld of dit de bedoeling was. En bij de verzending op de factuur stond er met de hand opgeschreven heel veel haak plezier echt super!!!
Pluspunten
Snelle afwikkeling met een persoonlijke noot
Pluspunten
alle
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, altijd een persoonlijke boodschap erbij. Erg betrokken en behulpzaam indien nodig! Ook een goede telefonische bereikbaarheid.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en snelle levering.
VerbeterpuntenVoor mij zijn er geen verbeterpunten het is een webwinkel waar ik nog geregeld wat zal gaan bestellen.