Pluspunten
Snelle, correcte toezending.
Pluspunten
de producten werden snel geleverd. Handig dat de bollen vacuüm verpakt zijn, hierdoor blijven de verzendkosten laag.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke website mooie garens snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super dat je de breiboeken kunt inzien!
VerbeterpuntenZou fijn zijn als de wol die nodig is voor de breipatronen ook aanwezig is in de shop. Nu koop ik de benodigde wol bij een ander. In dit geval ging het om een breipatronenboek van Katia...
Pluspunten
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Breinbreker besteld en 2 dgen later binnen. Maar dat kan door kerstdrukte komen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering dik tevreden!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Veel producten Mogelijkheid voor versturen via post door middel van vacuum zuigen producten Duidelijke website/-shop Leuke, originele producten
VerbeterpuntenIk stuurde een mail met een vraag. Deze werd vrij snel beantwoord (=positief), maar vrij kortaf en het leek of mijn vraag niet helemaal met alle concentratie is gelezen, waardoor het maar een half antwoord was op mijn vraag.
Pluspunten
Overzichtelijke site met goede beschrijving Snelle levering Alle is keurig verpakt
Pluspunten
Ik ben direct gebeld toen 1 deel van mijn bestelling niet voorradig was.
VerbeterpuntenNa een week heb ik zelf weer moeten bellen wanneer mijn bestelling bezorgd ging worden.
Pluspunten
Snelle service met bij elke bestelling een persoonlijke noot.
Pluspunten
Goede service; snelle afhandeling, vriendelijk.
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveringskosten VEEL TE HOOG 1 bolletje wol hoeft niet in een doos, maar kan gemakkelijk in een Plastiek envelop. Verschil in leveringskosten:6€
Pluspunten
De bestelling kunnen volgen. Vlotte afhandeling.
Pluspunten
Telefonisch én sms contact
Verbeterpuntengéén
Pluspunten
VerbeterpuntenLeveringstermijn te lang het gevolg van betalen om te betalen. Met andere woorden het gebruik van een kaart moet gratis zijn zodat dit niet met een overschrijving dient te gebeuren, onnodig tijdverlies, tevens liggen de verzendingskosten te hoog. Antwoorden op een mail van klant met inlichtingen gevraagd door Hobbygigant is ook een vorm van beleefdheid.
Jammer dat u ons met een 1 beoordeeld. Ik begrijp uw verzoek. Helaas berekent de creditcard maatschappij ons 4,5% voor het gebruik. In uw situatie is dat €3,17. Qua verzendkosten is er een soortgelijk probleem. Post berekent ons €13,00 waarvan u €7,49 (België) betaald. Indien wij deze kosten voor onze rekening nemen is het niet rendabel. Er zijn bedrijven zoals Zalando die gratis verzending, etc aanbieden, maar die hebben de afgelopen jaren dan ook gemiddeld €120miljoen verlies geleden. Als zelfstandige ondernemer kun ik dat helaas niet dragen. Ik begrijp dat voorgaande uw verzoek niet oplost, maar hoop dat het verheldert hoe de situatie ligt. Prettige dagen en alvast een voorspoedig 2015 met veel brei- en haakplezier. Rein Suijker
Pluspunten
goede service en levering
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Prima, snelle levering met antwoord op m`n vraag.
VerbeterpuntenMisschien op de site, foto`s van met elkaar matchende kleuren.. Ik kocht veelkleurige sokkenwol, en had daar evt. één van de effen kleurtjes bij willen kopen voor tenen en hielen te breien.
Pluspunten
Altijd snel en netjes.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, leuke persoonlijke noot op de factuur. Goed verpakt.
VerbeterpuntenDe stift die ik heb gekocht was redelijk snel niet meer heel mooi. Hij was speciaal voor op hout, maar na een paar keer was het alsof hij niet voor op hout was, want toen was hij al 'pluizig'.