Pluspunten
Snelle levering en telefonisch contact als iets niet leverbaar is
Top dat u ook scharen en dergelijke bij ons zoekt. In de categorie kleinvak/fournituren hebben wij meerdere varianten. http://www.hobbygigant.nl/fournituren-kleinvak/scharen/ Met vriendelijke groet. Rein
Pluspunten
Fijn dat het garen samen geperst kon worden en door de brievenbus past. Snelle levering
VerbeterpuntenOp babywol kunnen zoeken. Zodat je weet dat het zacht garen is.
Pluspunten
- Sowieso snelle levering - Heel attent... een handgeschreven, aardige boodschap op de factuur! Dat maak je toch niet meer mee? Zó aardig!
Pluspunten
Goed verzorgd en snel verstuurd!
Pluspunten
Snelle levering Producten in goede staat
VerbeterpuntenHet pakketje iets steviger maken, en moeilijker open te maken dan alleen het plakbandje
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van bestelde breinaalden en wol. De ene dag besteld, en de volgende dag al in huis, dus direct beginnen. Bijna net zo snel als kopen in een fysieke winkel, en toch geen kilometers door regen/wind/winterse buien doorstaan ! Heerlijk hoor.
Pluspunten
Super snelle levering en zeer goed verpakt!
Bedankt voor de suggesties om ook Pixelhobby te verkopen. In de categorie knutselmaterialen treft u alle Pixelhobby producten aan. http://www.hobbygigant.nl/knutsel-materialen/pixelhobby/ Met vriendelijke groet, Rein
Pluspunten
Mooie. Wol Keurige levering
Pluspunten
Niet duur.
VerbeterpuntenAls producten niet voorradig zijn dit laten weten. En sneller verzenden.
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn bestelling. De bezorging loopt via GLS. Via een mail, kun je invullen waar je het pakket wilt ophalen, als je zelf niet thuis bent. Post.nl biedt deze mogelijkheid ook, maar pas als ze aan de deur zijn geweest en het pakket elders is bezorgd.
Pluspunten
Prima site. Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer inkijkexemplaren bij de breiboeken. (ik heb 2 baby-breiboeken gekocht omdat ik ze eerst kon inkijken, en dus wist wat ik kocht)
Pluspunten
Snelle levering, goed assortiment, lage verzendkosten.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, leuk persoonlijk bericht erbij
Pluspunten
snel gebracht goede berichtgeving goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon tevreden over de hele lijn
Pluspunten
overzichtelijke site snelle levering duidelijk overzicht hoe het met je bestelling is
Verbeterpuntenbij het overzicht van de status van bestelling mis ik het punt dat je bestelling verzonden is.
Pluspunten
Snel geleverd en ook de nalevering kwam keurig binnen!
Bedankt voor je positieve beoordeling. In de categorie Kunstschilder Materialen hebben wij naast potloden, olie- en waterverf nu ook de Posca verfstiften. Met vriendelijke groet, Rein
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Mijn ervaring met Hobbygigant is heel positief. Snelle bezorging. Bij telefonisch contact is men (Janny) vakkundig en vriendelijk. Een probleem van mijn kant is snel en prettig opgelost.
Pluspunten
Perfecte afhandeling van de bestelling en de aflevering. Kon niet beter
Pluspunten
Levering op zich in orde.
VerbeterpuntenBesteld via Bol.com bij Hobbygigant volgende dag in huis. Duurde enkele dagen. Kan dat niet sneller?
Pluspunten
Veel keus. Fijne merken. Snelle levering. Redelijke prijzen.
Goedemorgen José, je gevraagde Noro garens kan je nu ook bij Hobbygigant kopen. http://www.hobbygigant.nl/breien-en-haken/noro/