Pluspunten
ben tevreden hoe het loopt
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
De service en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.ik bestel hier al jaren nooit problemen
Pluspunten
Snelle bediening (versturen)
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Bestelling snel in huis
VerbeterpuntenDe handdoeken mogen iets dikker van kwaliteit
Pluspunten
Makkelijk te vinden op de website. Snelle levering en op de rekening altijd een persoonlijke noot.
Pluspunten
vriendelijk geholpen, goede service, en snel thuis bezorgt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle service , bedankt voor de mooie wol
Pluspunten
Scheepjeswol, o zo goeie wol maar o zo moeilijk te vinden - gelukkig nog wel (beperkt) verkrijgbaar via deze firma.
Verbeterpunten*Men was mijn bestelling vergeten. Heb er twee maanden op gewacht. Pas nadat ik zelf contact opnam, werd het in orde gebracht. Men moest wel eerst even zoeken om mijn bestelling te kunnen terugvinden... *Slechts beperkte voorraad van de gewenste wol. Men ging mij verwittigen als de voorraad was aangevuld. Heb nooit meer iets gehoord.
Mevrouw, Het spijt ons dat u dit is gebeurd maar neemt u contact op met ons en vraagt u naar Janny. Dit is niet onze bedoeling. Vriendelijke groet Janny
Pluspunten
heel behulpzaam met het kijken naar de goedkoopste manier voor het versturen van de goederen de keuze maken van de garen
Pluspunten
Leuke dingen in het assortiment
VerbeterpuntenHelaas mis ik nog steeds een besteld boekje
Pluspunten
Leuke shop, prachtig garen, heel ruime keus, voor een leuke prijs, 1 minpuntje heb ik wel, en dat staat hiernaast!!!!!!
VerbeterpuntenBeantwoorden van emails!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Door de jaren heen al paar keer vraag gestuurd via email(laatst nog) maar helaas worden die zelden of nooit beantwoord.jammer !!!!!!!!!!Want ga dan toch dezelfde vraag maar bij een anderewebshop stellen, en die wordt (meestal per direct)wel beantwoord.
Pluspunten
Pluspunten
Prima procesbeschrijving m.b.t. de leveringsstatus. Product voldoet aan de verwachting. Leuk om een succeswens op de bon te lezen. Deze persoonsgerichte benadering maakt dat er aandacht is voor de klant, ook als deze niet fysiek aanwezig is.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
nadat ik een keer een bestelling heb gedaan ben ik er alleen maar positief over geen klachten, ook niet kwa bezorgen ging allemaal super snel.
Pluspunten
Zoals altijd,prima verzorgd,snelle levering en een prima contact!
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!
Pluspunten
kleur van katoen was goed. Levering perfect
Pluspunten
Persoonlijke aanpak, ik had wol gekozen die blijkbaar niet op voorraad was maar werd gebeld om ofwel te wachten ofwel anderen te kiezen de mevrouw aan de telefoon heeft me super geholpen door gewoon even een ander passend kleur te kiezen!
VerbeterpuntenMijn doos met wol was helemaal stuk maar ik denk dat dit eerder bij transport gebeurd is. Misschien ook een aanduiding op de site hoeveel wol er dan op voorraad is!
Dit is te lang geleden, ik weet het niet meer.
Pluspunten
Pluspunten
Materiaal was prima in orde, snelle levering
VerbeterpuntenIk had recht op een gratis breizak, die was er echter niet bij. Ik heb hiervoor 2x een mail gestuurd waar ik nooit antwoord op gehad heb, zeer teleurstellend, slechte service
Mevrouw, Wij begrijpen uw teleurstelling want u heeft hier recht op. Neemt u a.u.b. contact op met janny. Hobbygigant
Pluspunten
Veel keus in allerlei creativiteit. snelle levering fijn als je iets niet weet om dan te bellen er is altijd tijd voor uitleg.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
mooie site, makkelijk toegankelijk, vriendelijk om mee te werken. Ook vlugge reactie over levering.
Verbeterpunteneigenlijk geen