Snellere service Duidelijk in levertijden zijn
Sorry dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachting. U had PostNL als bezorgdienst gekozen. Die doet er gemiddeld 3 tot 5 werkdagen over en leveren bv ook niet meer op de maandag . Ik adviseer u de volgende keer GLS te kiezen, die bezorgen meestal binnen twee dagen, maar is daardoor ook duurder. Veel succes en graag tot een volgende keer. R. Suijker
Pluspunten
Veel verschillende soorten katoen
VerbeterpuntenKorting bij grote hoeveelheden iets extra's als het voor hey goede doel is
Top dat u zo bezig bent voor het goede doel. Zouden meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen. Hobbygigant sponsort meerdere projecten in Kenya, Gambia, en Haïti. Schitterend om te zien hoe met weinig moeite zo'n verschil te maken is. Succes met uw inktvisjes project.Top en bedankt. R. Suijker
Pluspunten
snelle levering. telefoontje als de levering niet op tijd kan zijn. keurige nalevering.
Pluspunten
Snelle levering, fijne persoonlijke contact wanneer één van mijn artikelen niet voorradig was, gratis nazending
VerbeterpuntenFoutje bij levering (kruissteek letter "F" ipv "J")
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd en precies wat ik wilde, wat wil een mens nog meer?
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke site, prima kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle reactie
Verbeterpuntenonderlinge communicatie over verandering in de levering. Was onbekend waarover ik belde n.a.v. een telefoontje vanuit de Hobbygigant zelf......
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Helder overzicht van de producten.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling van de bestelling. Alles gaat vlot. Ook telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering .
Pluspunten
Snelle levering, soms met een gratis patroon erbij.
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenNiets
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering, correcte beschrijving op de website
Verbeterpuntengeen op dit ogenblik
Pluspunten
Hebben veel keuze,snel bij verzenden.
VerbeterpuntenSoms een beetje vriendelijker aan de telefoon zijn.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Tja, deze ruimte is, ben ik bang, om alle positieve punten van Hobbygigant onder woorden te brengen. Heb zeer regelmatig mijn bestellingen gedaan en kom telkens weer terug.
VerbeterpuntenZou er geen kunnen noemen.
Pluspunten
Keurige mail bij vertraging.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
veel plaats in de koffer, veel leuke spulletjes erbij en al vele kaartje kunnen maken ermee Goede levering, snel en vriendelijk
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
goede aflevering. kleuren komen overeen met de werkelijke kleuren. goede inpak